bide sizin videoyu çeken delinin kamerası süper ses veriyor...
Bizim Painkiller'i çekerken o kameramanı kiralamak istiyorum ulen 😀
Bizim Painkiller'i çekerken o kameramanı kiralamak istiyorum ulen 😀
Çok teşekkür ederiz yorum için.Aslında hiç bahane bulmak istemiyorum ama daha yeni eklemiştik şarkıyı o yüzden hatalarımız var.Çalışıp bunları düzelteceğiz inşallah.Diğer konsere iyi hazırlanacağız.Yorum için tekrar teşekkürler 2 Aralık'ta bekleriz...mooreath demiş ki:selamlar beyler ...
"peace sells" videonuzu izledim :
genel olarak iyi görünüyor ufak tefek hatalar dışında ki olur zaten öyle hatalar ...
ancak belirtmeden geçemeyeceğim tek bir nokta var: vokal hiç olmamış ne yazık ki .. sesi bu şarkıya yetmemiş ve de yakışmamış .. böğürerek de kurtaramamış ... bir de en sonda peace sells bölümünde erken girmiş vokale ...
daha hiç canlı izlemedim sizi sadece bu videoya göre yorum yapıyorum canlı izleyince daha detaylı bir yorum yaparım. hiç bir kötü niyetim yok tamamen yapıcı olmaya çalıştım .. yani kızmayın bana 😉
2 Aralık'ta gelmeye çalışacağım şimdiden başarılar ...
ORIGAM'dan sevgiler ... 😉
mooreath demiş ki:selamlar beyler ...
genel olarak iyi görünüyor ufak tefek hatalar dışında ki olur zaten öyle hatalar ...
ancak belirtmeden geçemeyeceğim tek bir nokta var: vokal hiç olmamış ne yazık ki .. sesi bu şarkıya yetmemiş ve de yakışmamış .. böğürerek de kurtaramamış ... bir de en sonda peace sells bölümünde erken girmiş vokale ...
daha hiç canlı izlemedim sizi sadece bu videoya göre yorum yapıyorum canlı izleyince daha detaylı bir yorum yaparım. hiç bir kötü niyetim yok tamamen yapıcı olmaya çalıştım .. yani kızmayın bana 😉
mooreath demiş ki:selamlar beyler ...
EXquake demiş ki:başarılar.bi aksilik çıkmazsa gelcez.