mooreath demiş ki:beyler konser iyiydi eyvallah coştunuz coşturdunuz ancak daha bayaaa bi çalışmanız lazım ...
davulda ciddi problemler var ...
ve özellikle vokalde kendim de vokal olduğum için galiba çok gözüme çarptı peace sells, dead skin mask, one, master of puppets inanın bi art niyetim yok full detoneydi ..
eğer böğürerek şarkı söyleceksen ona göre şarkılar seçmelisin bence diğer şarkılarda problem yoktu pantera ve sepulturalarda ama işin içine melodik vokal girdiği zaman ki metallica en basit melodik vokaldir olmuyo böğürerek söylediğin zaman tam bir gürültüye dönüşüyo megadeth de öyle slayer da öyle ...
sadece böğürmek vokal olmak için yeterli değil aynı zamanda clean tonlara da hakim olmalısın yoksa herkes böğürüyo sokaktaki adamı çevirsen o da böğürür ...
beyler çalışın çok çalışın ve de vokal için söylüyorum eğitim şart 😉 ama pantera sepultura cradle children o. b. söyliyceksen hep ve besteleriniz de bu tarz olucaksa gerek yok ...
Sevgiler arkadaşlar ...
Not: Kesinlikle moraliniz bozmak için veya bi art niyetim olduğu için yazmıyorum bunları, sonuç olarak uğraşmış emek vermişsiniz bu müzik için sonuna kadar destekliyorum sizi ve metal için uğraş veren tüm grupları ... yolunuz açık olsun ...
HiPnO demiş ki:Kasaturaaaaaaaaaaaa adamlarım... LAn dead skin msk nereden çıktı onu biz çalıyorduk lan... laaaaaaaan kaan benden iyi söyliyemezsin lan onu 😀 şaka bir ayna... ÇAlmayın lan bizim parçaları 😀😀😀 neyse melekte sallanmış anladığım kadarıyla 😀
dengesizpunk demiş ki:olum fotoraf cekin la konserlerde
SUICIDE grubu gitaristi HAKAN KUŞÇU abi ki şu anda Karakedi de çalıyooor , MAGICK lead gitaristi LEF söyler...DemliScreamVokal demiş ki:en iyi Kara Kedi söyler!
evet bencede😛Scott_Columbus demiş ki:SUICIDE grubu gitaristi HAKAN KUŞÇU abi ki şu anda Karakedi de çalıyooor , MAGICK lead gitaristi LEF söyler...DemliScreamVokal demiş ki:en iyi Kara Kedi söyler!
yaf gelemedik konsere. MAlum Vader + Exodus kasacas...-Alcohollica- demiş ki:evet bencede😛Scott_Columbus demiş ki:SUICIDE grubu gitaristi HAKAN KUŞÇU abi ki şu anda Karakedi de çalıyooor , MAGICK lead gitaristi LEF söyler...DemliScreamVokal demiş ki:en iyi Kara Kedi söyler!
Sağolasın ,gerçekten güzel konserdi seyircilerinde memnun kaldığını düşünüyoruz dediğin gibi inşallah bidahaki konserde görüşrüz 😉Scott_Columbus demiş ki:yaf gelemedik konsere. MAlum Vader + Exodus kasacas...-Alcohollica- demiş ki:evet bencede😛Scott_Columbus demiş ki:SUICIDE grubu gitaristi HAKAN KUŞÇU abi ki şu anda Karakedi de çalıyooor , MAGICK lead gitaristi LEF söyler...DemliScreamVokal demiş ki:en iyi Kara Kedi söyler!
inşallah bi dahaki konsere.
Dinleyiciler için en iyi performansı sergilediğinize inanıyorum...
Bşarılar