leadx666 demiş ki:abi insanmısınız siz ya🙂 nasıl bu kadar iyi olabiliyorsunuz hayret ettim valla harbi thrash metal işte ya bundan ötesi yok ki çok çok çok başarılar kasatura görüşmek üzere
-Alcohollica- demiş ki:sava demiş ki:Ben nasıl edineceğim EP'yi?
Amerikaya postalamak biraz kasar ama senin için e-mail yoluyla göndermeyi düşünüyoruz yada zor olmuycaksa kargo ile 🙂
FyrkanThrash demiş ki:EP'yi gördüm. Arkada ki şarkı isimlerinin yazılış fontu dışında oldukça sağlam olmuş. Gerçekten emeğinize değmiş henüz satın almadım ama. Bunun dışında birkaç eleştirim olacak arkadaşlar. 🙂 MySpace sayfanızda değişime gidilmesi normal. Uluslararası olması için falan daha profesyonel olmuşta arkadaşlar yeni logoyu hiç beğenmedim. Eski sade daha güzeldi bence, onun üzerinden gidilebilirdi belki. Neyse, sizin bileceğiniz iş. 🙂 Başarılar. 😉
Arkadaki fontun büyük olması göze çarpması bizim tercihimizdi ama beğenmemiş olabilirsin buna bişey diyemem furkancım.Bunun dışında logoya gelecek olursak eskisi direk fonttu ve daha ciddi ve tasarımsal bişey gerekiyordu ve yeni logo bizim içimize çok sindi ve profesyönel oldu seninde gözün alışır yakında😉,yorumların için sağol ep yi en yakın zamanda tedarik edip dinlemen dileğiyle..
telecaster8 demiş ki:başarılar beyler
ep yi bu hafta alıcam
darısı 1 şubatta bize
görüşmek üzere
EP'yi edindikten sonra müzikal yorumunu bekleriz🙂
sizede başarılar diliyoruz
görüşmek üzere..
Tamam ben yolluyorum maile.Gelince alman için de ayırıyorum sana bi tane görüştüğümüzde veririm 🙂sava demiş ki:valla e mail ile gönderebilirseniz süper olur, ben geldiğimde alırım zaten 🙂
bloodmage demiş ki:Ep'niz hayırlara vesile olsun.Başarılar.
Phoenixrider demiş ki:Arkadaşlar EP nizi dinledim. Elinize sağlık, çok iyi iş çıkarmışsınız 🙂 Pazar günü if de dinleriz sizi umarım. Şimdiden başarılar;
Can / Kathastrophobia