acp demiş ki:Vokalin normal konusmasi bile brutal zaman zaman, dolayisiyla konserde fazla sasirmamistim. : ) Butun arkadaslar ari gibi caliskan ve severek caldiklari belli. Beni 3 yil aradan sonra tekrar metal muzige donduren gruba sonsuz tesekkurler ve basarilarinin devamini diliyorum. Zira neredeyse zirvedeler. ; )
her thrash grubunun vokalinde melodi olmak zorunda değildir ama bu demek değildirki vokal melodisine karşıyız ve bunu savunuyoruz bu albüm için böyle bir vokal tarzı seçtim(k) ilerki kayıtlar ne getirir bunu zamanla görürüz zaten onun dışında liriklerin güçsüz veya anlamsız olması kişiden kişiye göre değişebilir sana göre güçsüzdür bana göre güçlüdür senin fikrindir eleştriğe açığız saygı duyarız.Dethron demiş ki:Savaş temalı albüm yapacaksanız, thrash'tir bu diyecekseniz, liriklerinizin daha güçlü ve anlam ifade etmesi gerek. Vokal melodileri yok, lirikler çok güçsüz. Objektif olarak bunları söylüyorum.
Dethron demiş ki:Bireysel fikrimi sorarsanız da bence sound üzerinde biraz daha durulmalı, daha bay area tarzına yaklaşılmalı. Yani sound Devolution, Sodom albümleri tarzında olmuş, death'e yaklaşmış. Hoş rifflere rastladıysam da, açıkcası ben daha komplike şeyler seviyorum; ama insanlar tarafından tutulması açısından basit olması daha iyidir. Popülist anlamda güzel ama estetik açıdan zayıf buldum.
Dethron demiş ki:Sonuç olarak gereksiz şişirilmiş buldum. Bu bir süre birşeyler getirir, sonra getirdiğini de daha fazlasını da alır götürür. Neyse bu kadar.( Madem yaşlarınızdan büyük şeyler çalıyorsunuz, cevaplarınız da öyle olmalı. Konuyu saptırmadan konuşalım. Sağolun)
acp demiş ki:Tisort misort olayi vardi bir ara. Nereden temin edebilecegiz?
Dethron demiş ki:Açıkcası vokal melodisinin olmamasını , söz yazarı açısından çoğu zaman bir eksikliktir. Yani tüm şarkı laylaylay diye söyleyin demiyorum ancak, şarkıya karakteristik katacak bir takım numaralara ihtiyaç var ki bunu sizde göremedim. Bunu tarz olarak benimsediğinizi söylemek çok da tutarlı bir cevap olmayacaktır. Fikrimce 'Liriklerle çok ilgilenemedik, ilk ciddi kaydımız bu bizim.' demek bu konuda yapılabilecek en objektif yorum olurdu ki kabul edilebilir bir durum olurdu. Müziğin önceliği vardır bence de. Liriklerin zayıflığı sanırım her ingilizce bilen insan tarafından farkedilecektir. Bana anlamsız geliyorker sana oldukça anlamlı gelmesi enteresan bir durum olabilir, çünkü sen yazdın ve ben dinliyorum. Hangimizin yorumunun daha önemli olduğunu düşünmek lazım.
En thrash iş veya daha az thrash iş kişiden kişiye değişen bir kavramdır ki bizim en thrash ve ya daha az thrash yapma gibi bir amacımız yok önceki mesajda söylediğim gibi biz thrashin bir tarafına yönelmiyoruz sadece bu çatı altındayız.Onun dışında zaten söylediklerin dediğin gibi senin fikrindir.Dethron demiş ki:Tarzınızdan bahsederken 'Bireysel fikrimi sorarsanız..' şeklinde başladım zaten, kim ne isterse onu yapar ama kimin ne yaparak ne işler çıkardığını da ortalama bir thrash dinleyicisi bilir. Ben oldukça iyi bir dinleyici olduğumu düşünüyorum. Alman yapımı işlerin bir kısmından da hoşlansam bile en thrash işin Bay Area'dan çıktığını düşünüyorum. Ve tamamen subjektif olarak 'Keşke türkiye'dende bu tatda bir grup çıksa' diyorum. Yorumumun açık hali buydu. Ve bu 'Bence bu tarz işler de yapabilirsiniz isterseniz' olarak algılandığı takdirde , şu yergi dolu yazımdaki övgülerden birisi olurdu. Ama ıskalanmış
uyarı vermene gerek yoktu zaten o tarz cevapları halka açık bir yerde veren insanlar değiliz bu güne kadar öyle bir durumda olmadı zaten.Öyle bir cevap vericek olsak zaten bu internet ortamında olmazdı.Dethron demiş ki:Son olarak yaşınızdan büyük şeyler çalıyorsunuz demek kötü birşey değildi. Ben de sizlerle yakın yaşlardayım. Sadece 'ne diyon lan sen?!?' tarzı tepki vermeyin, olgunca tartışalım diye uyardım. Saygılar.