Evet bir tane opeth ekledik ilk heves yazalım dedik.Daha inşallah gelicek death metal türünde parçalar.Sürpriz olsun söylemeyelim 😛Extacy617 demiş ki:heavy i trash i anladimda death olarak ne çaliosunuz yenimi eklediniz?
Storm_Warrior demiş ki:...:::---Rebellion Of Metal---:::...
The Diyv
Kaçak
Kasatura
Darbe
4 Haziran 2006
IF performance hall
kapı açılış- 16:00
giriş 7.5 ytl+ilk içecek
yaş sınırı yok
Extacy617 demiş ki:heavy i trash i anladimda death olarak ne çaliosunuz yenimi eklediniz?
Teşekkür ederim 🙂 Daha çoook çalışmam lazım inşallah daha iyi olcam.Haftaya yine konserimiz var onada bekleriz.Görüşmek üzere...Jemokan demiş ki:gayet başarılıydınız arkadaşlar 🙂 kırmızı gitarlı eleman epey bi iidi 😉
-Alcohollica- demiş ki:Sağolun beyler bikaç ritm kaçırma ve aksaklıklar dışında bencede iyiydi gene bekleriz :twisted:
HiPnO demiş ki:Bu afişe güzel bir konser gider şimdi 🙂 Konserde başarılar Kasatura... Yine aynı sahnede yine hep beraber 🙂 Kaan istiyom dier bilekliğide 😀 Sen bana doğum günü hediyesi almamıştın bir tane daha alda dier bilek boş kalmasın 😀
Hai konserde görüşürüz...
slaughter demiş ki:Arkadaslar cumartesi gunu cok iiydiniz tebrikler. Hepinizi ayrı ayrı kutluyorum ama Ulası daha bi begendim ben. kendisiyle bi dream theater takılmak isterim acıkcası.
Ayrıca kelebek icin Anıla tekrar tesekkur ediyorum. (Kelebek bir davul parcasıdır. Kimi bölgelerde sıkma, tutak gibi isimlerle anılır ve hi-hat zillerinin ust (top) zilini acıp kapanması, sabit tutulması icin kullanılır. Ayıca if te yoktur. Calacak olan davulcuların ona gore hazırlanması ve bir kelebek/sıkma bulundurması gerekir.)
Saygılar...
Az daha unutuyodum. (Hatta unuttum sonradan editle duzeltiyorum.) Diyw e selam soyleyin... Bascıyı goruyom ama diger elemanları goremiyom. Konsere gelirim belki... 🙂
slaughter demiş ki:Arkadaslar cumartesi gunu cok iiydiniz tebrikler. Hepinizi ayrı ayrı kutluyorum ama Ulası daha bi begendim ben. kendisiyle bi dream theater takılmak isterim acıkcası.
Ayrıca kelebek icin Anıla tekrar tesekkur ediyorum. (Kelebek bir davul parcasıdır. Kimi bölgelerde sıkma, tutak gibi isimlerle anılır ve hi-hat zillerinin ust (top) zilini acıp kapanması, sabit tutulması icin kullanılır. Ayıca if te yoktur. Calacak olan davulcuların ona gore hazırlanması ve bir kelebek/sıkma bulundurması gerekir.)
Saygılar...
Az daha unutuyodum. (Hatta unuttum sonradan editle duzeltiyorum.) Diyw e selam soyleyin... Bascıyı goruyom ama diger elemanları goremiyom. Konsere gelirim belki... 🙂
zor olsa gerek-Alcohollica- demiş ki:Death-Painkiller(Judas priest cover) ekledik
anti-social demiş ki:zor olsa gerek-Alcohollica- demiş ki:Death-Painkiller(Judas priest cover) ekledik