1 ) Sorunu anlamadım neyin kayıt şekli. Teorik olarak bu cihazlar analog sinyalleri dijitale çevirirler bu kadar.
2 ) Guitar Pro dan kanalladı midi olarak export edip. Kayıt programına import edersen aynı noktaya varırsın.
3 ) Gelen sinyalin seviyesini göstermeye yarıyorlar. Peak ışığı yanıyorsa gelen sinyal çok kuvvetlidir ve bozulmaya uğrar sinyal ışığı ise sinyalin var olduğunu gösteriyor.
4 ) Stereo kayıt için iki adet mikrofona yada iki çıkış sağlayan bir pedala,processor e sahip olman gerek ki öyle bir durumda bile çok gerekli olduğunu düşünmüyorum ben. Ayrıca ona basmak derken cihazın üstünde stereo record diye bir düğme mi var?
5 ) Çıkışa giden sinyal oranını ayarlamak için orası. Input tarafına çevirirsen %100 input, ortası %50 input %50 playback böyle gidiyor.
6 ) Bunlarda giriş. Guitar yazan yüksek empedans girişi gitarını direk bağlayabilmen için. Line ise line seviyesi giriş.
7 ) Kartın neresine bağladın da ses gelmedi?
Kullanım kılavuzunu okudun mu merak etmekteyim şu an? Çünkü orda bu sorduğun soruların 5 tanesinin cevabı var.