Popülerlik adına değerinin bilinmesinin hiç bir önemi yok ama o binlerin kalbine yer etmiş gerçek bir devrimciydi konserlrinde binleri coşturuyordu çok özeldi çok doğruydu çok netti ve sendi bendi bizdi sizdi. Hep kalbimizde yaşayacak
Açıklama yapayım, artvin bayrağı falan yoktu tabutunda. Kazım'ın acıda olsa isteği dostları tarafından yerine getirildi, cenazesinde kara-kızıl bayrak olmasını istemişti. Harbiye'de bizde isteğini yerine getirerek kara-kızıl bayraklar taşıdık. Tabutuna örtülende bizzat Zuğaşi Berepe'deki arkadaşları tarafından getirilmişti. Trabzon bayrağıda tuttuğu takım olmasından konuldu sanırım. Yani kimse bişeyi alet etmedi. Aksine sanırım Kazım'ın istediğini yerine getirebildik. Harbiyeden sonra hiçbir karar olmamasına rağmen İstiklale kadar kimse birbirinden kopmadı.. İnsanlar desteklediler, çoğu yer Kazım'ın parçalarını çalmaya başladı vs..tsunami demiş ki:yaa o bu değilde ben adamın o günde bile tabutunun artvin ve trabzon spor bayrağına sarılmasına dumur oldum bide tabut götürlürken adamın teki en önde trabzon spor forması almış eline gidiyo ne alaka yaaw deli oldum bööle şeylere bile bunları alet ediyolar hasta oluyorum offf off
denoktabenokta demiş ki:lemanın bu haftaki sayısını alın,kapak olarak onu yapmışlar ve bi söyleşisinden bir paça almışlar bi okuyun onu daha iyi anlıcaksınız!
copadam demiş ki:Adının unutulmaması -gerçi bunun olacağını sanmıyorum- ve yararlı bir iş olması için Dernek kurulmalı bence.
Kanserle savaş ve yardım amaçlı olarak.
alp_khan demiş ki:copadam demiş ki:Adının unutulmaması -gerçi bunun olacağını sanmıyorum- ve yararlı bir iş olması için Dernek kurulmalı bence.
Kanserle savaş ve yardım amaçlı olarak.
bu konuda çok haklısın dernek olayı bencede yapılmalı bunun için bir çalısma yapmak lazım :?
g_k_c demiş ki:gülbeyaz'la tanıdım onu.şarkılarına hayran olup albümlerini aldım..şimdi ise dinleyemiyorum,içim acıyor...Allah rahmet eylesin.....