Re: Mekanı cennet olsun..
canikom ben kimseye üzülmesin demedim.üzülen üzülsün.ama değeri de birazcık zamanında bilinsin.üzülmekle olmuyor.görücez.gecen yıl yavuz cetini anma gecesinde ne kadar katılım olduğunu duyduk.bakalım kazım koyuncu ne kadar hatırlanılcak.demek istediğim ortada fos bir kalabalık var.
gizemkismet demiş ki:eup demiş ki:hakanergun demiş ki:Böyle güzel Santçı arkadaşlarımızın Degerleri öldükten sonra degere biniyo ölmeden önce deegr verelim ...
kesinlikle katılıyorum.ör:yavuz cetin.
bir de sımdı buraya dinleyen de dinlemeyen de cok değerliydi,vah vah ah tüh yazar da yazar.
dinlemeyen insan üzülemezmi yani bi sanatcının öldüğüne!!!!asıl dinlemediği halde yinede üzüntüsünü belli eden arkadaşlara teşekkür etmek lazım.Ayıp artık ya burda insanlar bi müzik adamını kaybettikleri için üzüntülerini paylaşıyolar sizin konuştuğunuz konuya bak!
canikom ben kimseye üzülmesin demedim.üzülen üzülsün.ama değeri de birazcık zamanında bilinsin.üzülmekle olmuyor.görücez.gecen yıl yavuz cetini anma gecesinde ne kadar katılım olduğunu duyduk.bakalım kazım koyuncu ne kadar hatırlanılcak.demek istediğim ortada fos bir kalabalık var.