aynen katılıyorum kazım koyuncunun yeri başkaydı gönlümde onu bazen istiklalde görürdüm şarapiçer gitar çalardı off off gözümden hiç gitmiyor oturupiki muhabbet ederik onla yakışırmı sana kazım abibırakıp gitmek bizi 😢 😢 😢 😢fulya_m_o_r demiş ki:Yavuz Çetin gibi Kazım Koyuncu da büyük bir kayıp oldu.... :roll: 🙁
bir dakika ya.. türkücü olmak aşağılanacak bir davranış falan mı? veya bir insana türkücü denilmesi ne zamandan beri hakaret olarak algılanıyor? yazık...deep_black demiş ki:bazı kendini bilmezler kazım koyuncuya ''türkücü'' demişsede türkiyede gelmiş geçmiş en kaliteli müziği yapan insanlardan biri o bnce böyle bir sesin çernobil faciasına kurban gitmesini aklım almıyor...
evet sadece kemençeyle bu müziği yapmaya çalışanlar insanları kemençeden soğutuyordufeza demiş ki:sadece kemençeyi alıp ben karadeniz müziği yapıyorum diyen bir çok soytarının arasından nasıl da sıyrılmıştı...farklı bir soluktu o...erken bir kayıp daha işte..kelimeler anlamsız...rahat uyu..!
hasanayvenli demiş ki:kim sevmeye başladı ki hasta olduktan sonra sadece öldükten sonra dinleyeyim diyenler oldu.
onun kendi kitlesi vardı hemde hiçbir şekilde reklam promosyon yapmadan yaptı bu kitleyi
kaliteli müziği hakeden kişiler araştırıp onun mükemmel müziğiyle tanıştı
şimdi benden onun albümünü mp3 olarak isteyen bi tanıdığım var
ama vermeyeceğim
çünkü o öldükten sonra yine benim sayemde kendisini dinledi ve güya beğendi
geçen sene de duyuyodu aynı şarkıları ben dinlerken ama dikkatini çekmiodu bu sene ölmüş olduğu için dinledi ve güya beğendi
ama bu kişi kazım koyuncu dinlemeyi hak etmiyor
çünkü zamanında dinlemeliydi