Bence vermemekle en iyisini yapıyorsun.Ben Kazım Koyuncu fanı değilim,önceden de dinlemezdim şimdi de ama adam populer olmak için yırtınanlardan değildi.Öyle insanların yaptığı müziğe gerçekten ihtiyaç var.
denoktabenokta demiş ki:ya yeter,bıktım şu muabbetten'insan ölünce kıymete biniyo bla bla bla'' öldükten sonra da bişey yazmasak daha mı iyiydi,üzüntümüzü dile gtirmek kötü mü!zırt diye girdim konuya ama dayanamadım hala aynı şeyleri yazmayı devam ediyolar çünkü!
burada farklı bir durum var :deadly demiş ki:hasanayvenli demiş ki:kim sevmeye başladı ki hasta olduktan sonra sadece öldükten sonra dinleyeyim diyenler oldu.
onun kendi kitlesi vardı hemde hiçbir şekilde reklam promosyon yapmadan yaptı bu kitleyi
kaliteli müziği hakeden kişiler araştırıp onun mükemmel müziğiyle tanıştı
şimdi benden onun albümünü mp3 olarak isteyen bi tanıdığım var
ama vermeyeceğim
çünkü o öldükten sonra yine benim sayemde kendisini dinledi ve güya beğendi
geçen sene de duyuyodu aynı şarkıları ben dinlerken ama dikkatini çekmiodu bu sene ölmüş olduğu için dinledi ve güya beğendi
ama bu kişi kazım koyuncu dinlemeyi hak etmiyor
çünkü zamanında dinlemeliydi
Bence yanlış düşünüyorsunuz. Ben mesela kendimden örnek vereyim bundan 4-5 yıl önce Düş Sokağı Sakinleri'ni ilk dinlediğimde Murat Yılmazyıldırım'ın sesini hiç beğenmemiştim. Ancak 1 sene sonra müptelası oldum ve Türkiye'deki en iyi vokallerden biri olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden arkadaşınız da sırf Kazım Koyucu vefat ettiği için değil müzik zevki değiştiği şarkılarını sizden istemiş olabilir. Tabi mp3 olarak istemesi ne derece doğrudur o konuya hiç girmeyeceğim. Sonuç olarak onu bu müzikten mahrum bırakmayınız bence 😉
hasanayvenli demiş ki:burada farklı bir durum var :deadly demiş ki:hasanayvenli demiş ki:kim sevmeye başladı ki hasta olduktan sonra sadece öldükten sonra dinleyeyim diyenler oldu.
onun kendi kitlesi vardı hemde hiçbir şekilde reklam promosyon yapmadan yaptı bu kitleyi
kaliteli müziği hakeden kişiler araştırıp onun mükemmel müziğiyle tanıştı
şimdi benden onun albümünü mp3 olarak isteyen bi tanıdığım var
ama vermeyeceğim
çünkü o öldükten sonra yine benim sayemde kendisini dinledi ve güya beğendi
geçen sene de duyuyodu aynı şarkıları ben dinlerken ama dikkatini çekmiodu bu sene ölmüş olduğu için dinledi ve güya beğendi
ama bu kişi kazım koyuncu dinlemeyi hak etmiyor
çünkü zamanında dinlemeliydi
Bence yanlış düşünüyorsunuz. Ben mesela kendimden örnek vereyim bundan 4-5 yıl önce Düş Sokağı Sakinleri'ni ilk dinlediğimde Murat Yılmazyıldırım'ın sesini hiç beğenmemiştim. Ancak 1 sene sonra müptelası oldum ve Türkiye'deki en iyi vokallerden biri olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden arkadaşınız da sırf Kazım Koyucu vefat ettiği için değil müzik zevki değiştiği şarkılarını sizden istemiş olabilir. Tabi mp3 olarak istemesi ne derece doğrudur o konuya hiç girmeyeceğim. Sonuç olarak onu bu müzikten mahrum bırakmayınız bence 😉
bu kişi 1 yıl önce duyduğunda beğenmedi ve dinlemedi aslında yine dinlemezdi ve beğenmezdi bu sene
ama kazım koyuncunun vefat etmiş olması nedeniyle kendisine duyduğu acı onun vicdanında dinleme isteği duyurdu ve güya beğendi
bana dedi ki tarzım değil ama dinlerim bu laf zaten beni en çok sinirlendiren şeylerdendi
Opethic demiş ki:Ana dil, din eğitimi gibi muhabbetlerle bölücülüğe bulaştığı için Trabzonlu olmama rağmen nefret ettiğim şahıs..
ülke ne zaman bölündü söyler misin?erkantheend demiş ki:Aga, burda kızmamız gereken ölünün arkasından konuşması değil de yaptığı bu değerlendirme olmalıdır. Ülkeyi korumayı biliyorsun ama ülkenin senin gibiler yüzünden bölündüğünü de bilmiyorsun.Başka görüşlere hiç bir zaman saygın olmayacak dimi.Yazık.