topluca ruh hastası bir ülkeyiz, sadece burası için söylemiyorum, sabahtan beri illallah geldi şu linç muhabbetlerinden.
kimisi adresini verir, kimisi telefon numarasını, böyle şeyleri görünce insanların kediye üzülmelerinden ziyade kendilerini tatmin edecek veya içlerindeki nefreti dışa vuracak bir mecra arıyorlar herhalde diye düşünmeden edemiyorum.
adam zaten söylenenler doğruysa manyağın biri, ne bir video izledim ne birşey, izleyemem zaten öyle şeyleri, tamamen izleyenlerin söylemlerinden anlıyorum kediye işkence,v.s. yaptığını.
aklı başında olan kim bu caniliği onaylar? lakin bu yapılanlar da başka bir caniliğe davetiye hele bizim gibi manyağın bolca olduğu bir ülkede, ne gerek var böyle afişeye, lince?
ülkemizde hayvan hakları gerçekten yerin dibinde, sırf canı istediği için bir hayvanı öldüren adam para cezasıyla yırtabiliyor çünkü öldürülen canlı, canlı olarak görülmüyor, cansız bir nesne muamelesi görülüyor, belki güzel kafayla bir dükkanın camını indirsen daha fazla ceza alırsın gibi birşey.
herkesi tenzih ediyorum burdaki ne yaptığınızı bilmediğimden. hayatınızda hiç hayvan haklarını savunan bir mitinge katıldınız mı? veya hayvanların, insanların zevkini tatmin aracı olarak kullanılan sirk, yunus "şovu" gibi gösterilerin yasaklanmasını talep eden bildirilere kaçınız imza attınız? (genel konuşuyorum, kimse üstüne alınmasın, bir de burda 2 saat uğraşmayalım, mesajı iletmek için soru soruyorum).
umarım ciddi ve hayvanın da bir canlı olduğu gerçeğini gözönünde bulunduran, yaptırım gücü yüksek bir hayvan hakları yasası çıkar, ha diyeceksiniz ülkemizde insana değer verilmiyor ne hayvanı, haftasonu taksim'i yine gördük işte, polis yine 3 metreden insanların kafalarına plastik mermi sıktı.
yalnız şunu eminim ki insanlar hakkatten oturdukları yerden tepki verecek, nefret kusacak birşeyler arıyorlar ki bu da bir anormalitedir.