rga742 10 Şubat 2025 #1 Şehir Adana Takasa Açık Fiyat 0 Para Birimi TL Keeley kompresör pedalı arıyorum. Sarı sitede şuan için ilanı yok. Satmak isteyen varsa mesajını beklemekteyim.
Keeley kompresör pedalı arıyorum. Sarı sitede şuan için ilanı yok. Satmak isteyen varsa mesajını beklemekteyim.
J Joe Pass 11 Şubat 2025 #2 İlginizi çekerse elimde mosky C4 var, keeley C4'ün klonu. J Satılık Konu 'Compressor C4 mosky' 14 Ekim 2024 İhtiyaç fazlası, gainli seste eq düzenlemesi yapması için almıştım, Blues Driver ile daha verimli sonuçlar aldım. Kutulu temiz.
İlginizi çekerse elimde mosky C4 var, keeley C4'ün klonu. J Satılık Konu 'Compressor C4 mosky' 14 Ekim 2024 İhtiyaç fazlası, gainli seste eq düzenlemesi yapması için almıştım, Blues Driver ile daha verimli sonuçlar aldım. Kutulu temiz.
rga742 Salı 20:45 Konu Sahibi Konu Sahibi #4 John Oldman demiş ki: Şuan sarı sitede var. Hepsini görmek için tıklayın... Anlaşamadım kendisiyle 😀 Fiyatı bin lira yükseltti
John Oldman demiş ki: Şuan sarı sitede var. Hepsini görmek için tıklayın... Anlaşamadım kendisiyle 😀 Fiyatı bin lira yükseltti