Kehanet (Heavy Metal) - Ankara

Tekrarlayalım bir ek bilgi ile beraber ;

Kehanet 20 Kasım Pazar Saat 17:00 ' da Yolcu Rock Bar ' da Sahnede

bizden başka 2 yada 3 grup daha var sanırım o yüzden erken gelin 🙂

Diger gruplarda Angarya ve Origam sanırım...

İlter oğlum aksaklık-aksilik gibi terimleri kullanmayı yasaklıyorum :!: :!: :!:
O kadar çok takıyoruz ki bunları artık :!:
Bu sefer bir terslik olmayacak...
''Mary'' geliyor konsere,hemde bütün güzelliği ile 😉

Teşekkür ederiz...

Kaçıranlar için birkaç resim ...😉

dsci00191ff.jpg

dsci00100ck.jpg

dsci00136ka.jpg

dsci00238es.jpg

dsci00152gi.jpg

Kötü bi makine ile çekilmiş resimler , idare edin 😉

Sevgiler Saygılar ...

Emre oğlum ilk resimde oraya gelene kadar sahnede çıkardığın izdahamı hatırlatırım :!:
Öyle bir sahnede nasıl izdaham çıkar herkese gösterdin :twisted:

😆 Özenle Sahnenin... konur 😆

Olm ben o gazla ilterin yanına gelcem diye söz sehpasını , kendi amfimi , emreninplaylistini devirip bide Barana şiddetli birşekilde çarparak ne zorluklarlan geldim bir hışımlan.Ama güzel poz olmuş ehueuheuh

Bu arada bir aksilik çıkmazsa önümüzdeki Pazar da bir konserimiz var :twisted: :twisted: :twisted:

Biz Baranı davulcu olarak tanıdık( Ara sıra yaptığı backvokalleri saymazsak tabi) ama eminim vokalde de başarılıdır Konsere gelmeye çalıştım ama işim vardı gelemedim. Artık bir dahaki sefere.
Başarılar

deha demiş ki:
Biz Baranı davulcu olarak tanıdık( Ara sıra yaptığı backvokalleri saymazsak tabi) ama eminim vokalde de başarılıdır Konsere gelmeye çalıştım ama işim vardı gelemedim. Artık bir dahaki sefere.
Başarılar

Valla bende Davul çalışını dinledim azbuçuk , cidden başarılıydı üstadım benm🙂

Teşekkürler bekleriz bidahakine , 27 Kasım a denk geliyor Sanırım Haftaya Pazar bir aksilik olmazsa Biziz MEtal Night adı altında bir organizasyonda sahne alacagız...

deha demiş ki:
Başarılar

eheheh...Bi dahakine bekleriz Dehacım...

Eğlenceli bir konserdi...Yeniden yapılanan bir grup olarak daha iyilerini de zamanla yapacağız umarım..Bizimle birlikte olan tüm dostlara teşekkür ederiz. Ön sıra headbang tayfasına ayrıca teşekkürler 😉

emre ılk once dogum gunun kutlu olsun daha sonrada kehanet rubuna bınlerce basarılar dlıyerek sevgı ve sıze karssı duydugum muzıgınıze duydugum sagyıla tebrıklerımı sunuyorum... tekrardan basarlar ve profluga dogru ılerlıyısınızde tekrar sanslar dılerım

Hiçbir zaman esirgemedigin(iz) destek için çok teşekkürler Uğurcum ve zamanındaki o cafenin tayfası...

Hatırlıyorumda geçen seneki garage konserimize bütün cafeyi kapatıp herkesi toplayıp getirmiştiniz...Bu grup sizleri unutmucak...

Geri