SLAYER31 demiş ki:esprileri okullarda hala meşurdur
konuşma şekili bi tane
Yok be abi asıl '80 sonrası filmleri harikadır ustanın. Garip, Düttürü Dünya, Öğretmen, Varyemez, Tokatçı, Davacı, Kiracı, Polizei, İnatçı.... Gerçekten harika filmler.thesuspect demiş ki:kaç kere oynarsa oynasın , baymadan izliyorum. özellikle 80 öncesi filimleri muhteşem. 80 den sonra yaptığı filimler zorlama biraz.
bu saydıkların ok ama sırf para için yapılan filimleride var. bir de 80 sonrası filimlerinde çekim kalitesi olsun , senaryo olsun , kendisi bile çok düşmüştür. yukardakilerin hangisini davaro,şaban oğlu şaban,sütkardeşler ,korkusuz korkak, şarkbülbülü va adı aklıma gelmeyen niceleri ile karşılaştırabilirsinki. 80 sonrasi , saf komedi olarak davacı,kiracı, şabaniye ve 1-2 filimi daha sayılabilir. diğerlerinde sosyal mesajlar güdmüş ancak , bunları tam olarak aktarmayı başaramamıştır. bence .kardeş 🙂Jawbreaker demiş ki:Yok be abi asıl '80 sonrası filmleri harikadır ustanın. Garip, Düttürü Dünya, Öğretmen, Varyemez, Tokatçı, Davacı, Kiracı, Polizei, İnatçı.... Gerçekten harika filmler.thesuspect demiş ki:kaç kere oynarsa oynasın , baymadan izliyorum. özellikle 80 öncesi filimleri muhteşem. 80 den sonra yaptığı filimler zorlama biraz.
Jawbreaker demiş ki:thesuspect,
Bu arada sen Köfte namıyla tanınan kişi misin? 🙂
Jawbreaker demiş ki:Ben en çok, gitar solosunun üzerine kaydedilen "Tutmayın küçük enişteyi" sözüne koptum. "Hadi kızlar sazlara hadi"... 😀 😀 😀 Şaka bir yana riffler sololar gayet sağlam... "Deve, develer..." 😆 😆 😆scrotestical demiş ki:süper link ya.
''lütfü bugün aptallığın üstünde''
''lütfü çok aptal adamsın''
''yeşil vadi iyiydi. lütfü de iyiydi''
scrotestical demiş ki:şarkı komple komik ya, yapanın ellerine sağlık valla !