illnino 13 Ocak 2010 #81 Zamansız gidenlerden. Birde başlıkta ki yazım hatası düzeltilsin lütfen.İsim-soyad küçük harf ile mi yazılır?!
Zamansız gidenlerden. Birde başlıkta ki yazım hatası düzeltilsin lütfen.İsim-soyad küçük harf ile mi yazılır?!
gunsnroses 14 Ocak 2010 #82 Bu topraklarda hiçbir politikacı,sporcu,siyasetçi onun kadar sevilmedi Nur içinde yatsın!
marzaleka 16 Ocak 2010 #83 kemal sunal,şener şen,halit akçatepe gibi üstadlar asla unutulamaz..kendileri Türk değil de amerikalı olsaydı namları Brad Pitt'i bile aşardı.
kemal sunal,şener şen,halit akçatepe gibi üstadlar asla unutulamaz..kendileri Türk değil de amerikalı olsaydı namları Brad Pitt'i bile aşardı.
Purgatory 3 Temmuz 2010 #84 Bugün 10 sene oldu kaybedeli, ruhu şad olsun, toprağı bol olsun. - Varsın ölüm senden gelsin be gülüm, biz onu şerbet der içeriz... Keşke gitmeseydin be abi.
Bugün 10 sene oldu kaybedeli, ruhu şad olsun, toprağı bol olsun. - Varsın ölüm senden gelsin be gülüm, biz onu şerbet der içeriz... Keşke gitmeseydin be abi.
marzaleka 4 Temmuz 2010 #85 mekanı cennet olsun,saygıyla anıyoruz. ama anısına tv'de bi filmi verilseydi iyi olurdu.
Josephking_1903 11 Kasım 2011 #88 evet ben de haberlerde gördüm rahmetlinin doğumgünü olduğunu bugün, çok erken gitti büyük usta. Annesinin hayatta olduğunu görünce şaşırmadım değil.
evet ben de haberlerde gördüm rahmetlinin doğumgünü olduğunu bugün, çok erken gitti büyük usta. Annesinin hayatta olduğunu görünce şaşırmadım değil.