Kemper Profiling Amplifier Bilgi Ve Tartışma Başlığı

merhaba. Kemper stage sahibiyim. fx loop kullanırken bazı SORUNLAR yaşıyorum. Delay ve reverb pedallarım var. Kemper stage ile stereo bir kurulum yapmak istiyorum. Send2 + return 3 ve 4 veya send1 + return 1 ve 2 kullanmaya çalışıyorum. x yuvasına bir stereo loop yerleştiriyorum. send1 kullanmak için upper loop seçeneğini seçiyorum. return1 ve return2 girişlerini kullanıyorum. Ancak, aynı anda yalnızca bir kanaldan ses alıyorum. send2 ile kurulum yapmayı denedim. Burada da lower loop seçeneğini seçiyorum. return3 ve return4 girişlerini kullanıyorum. Bu kurulumda hiç ses alamadım. Nerede hata yapıyor olabilirim? Her pedalı ve kabloyu ayrı ayrı denedim. Hepsi çalışıyor. Mono loop kullanırken, Upper seçiliyse return1 çalışıyor, ancak return2 çalışmıyor. Lower seçiliyse return2 çalışıyor, ancak return1 çalışmıyor. Yani tam tersi oluyor. Stereo loop seçtiğimde, Upper seçiliyse return1 çalışıyor, ancak return2 çalışmıyor. Lower seçiliyse return2 çalışıyor, ancak return1 çalışmıyor. Biraz kafa karıştırıcı ama nedenini anlamıyorum.Return girişlerini nasıl test ettiğimi paylaşmak istiyorum. Sinyal zincirim şu şekilde: gitar > delay > kemper returnleri. Hepsini ayrı ayrı denedim. Ama sonuç değişmedi. Başka pedallarla da denedim. Yazılımı son sürüme güncelledim ve ayarları sıfırladım. Konu hakkında herhangi bir bilgi verirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Herkese tekrar merhaba arkadaşlar. Bu körlük zor iş gerçekten 🙂 girişleri karıştırmışım 🙂 meğerse return 1 ve 2 yanyanaymış. Ben alt alta sanıyordum 🙂 send1 ve send2 ile sorunsuz bir stereo kurulum yaptım sonunda. Bu arada ben Kemperi amfi olarak kullanıyorum. Geri kalan her şeyi boardum ile hallediyorum. Yeni aldım sayılır. Yavaş yavaş keşfediyorum. Herkese kolaylıklar 🙂

Herkese tekrar merhaba arkadaşlar. Bu körlük zor iş gerçekten 🙂 girişleri karıştırmışım 🙂 meğerse return 1 ve 2 yanyanaymış. Ben alt alta sanıyordum 🙂 send1 ve send2 ile sorunsuz bir stereo kurulum yaptım sonunda. Bu arada ben Kemperi amfi olarak kullanıyorum. Geri kalan her şeyi boardum ile hallediyorum. Yeni aldım sayılır. Yavaş yavaş keşfediyorum. Herkese kolaylıklar 🙂
Kendinize çok yüklenmeyin biz gördüğümüz halde beceremiyoruz bazı şeyleri.

Merhaba arkadaşlar, tüm cevaplara hızlıca baktım. Fakat cihazın kullanımı hakkında çok fazla bilgi/yorum göremedim ; "Definition - Clarity - Dist sens - Eq ayarları" gibi yardımcı olacak bir kaç yorum ve profil tercihleri dışında. Kemper Tutorials kanalı dışında bir öneriniz var mı ?

Geri