Epeydir iş güç yoğunluğundan bakamadığım siteye bir bakalım ne var ne yok diye girdiğimde, sistem uyarısı sayesinde bu mesajdan haberdar oldum.
Sağolsunlar
@DaggerStroke ve
@mego1 , üşenmemişler gayet güzel açıklamışlar, mesajınızı cevaplamışlar. Ancak devamında sizin verdiğiniz cevaplar ise daha da tuhaf. Daha da bunların üstüne bir şey ispatlamak için benim de ayrıca Kemper’in ürün kronolojisini yazıp dökmek gibi bir niyetim ve de vaktim yok, onu da peşinen belirteyim.
Benim 2012’de gönderdiğim mesajımı alıntı yaparak attığınız bu mesajın içeriğini düzeltmek, anlamadan bilmeden coştuğunuz itham edici üslubunuzu gözden geçirmek ve de bu konuda iki satır karalamak gibi bir niyetiniz var mıdır? Örneğin ben nereden sizin arkadaşınız oluyorum? Mesajlarınızda sergilediğiniz üslup ve düzeyden de bunun olamayacağı zaten ortada. Bir şey yazmış olmak için yazma olayını nereden çıkardınız? İlgili ilgisiz her konuda, her başlık altında benim mesajlarım mı karşınıza çıktı, ıvır zıvırla dolu bin tane mesajla siteyi doldurmuşum da yeter artık arkadaş diye mi isyan ettiniz?