Herkese selamlar, değişik bir elektro gitar döneminden geçtim. Neyi bilip neyi bilmediğimi ben de bilmiyorum. Şu an bırakmayacak şekilde elektro gitar çalışmaya geri döndüm, bu sefer de neye çalışacağımı bilmiyorum. Ders almaya imkanım yok, internet ya da methodları kullanacağım muhtemelen. Benim gibi tabiri caizse "deli gibi" gitar çalmayı düzgün bir şekilde öğrenmek isteyen birine neler önerirsiniz? Tüm vaktim boş neredeyse, yolumu çizdiğim zaman günde 6-7 saat sıkılmadan çalışabilirim.
Seviyemi anlatmam gerekirse, basit akorları çalışmıştım, geçişlerinde vs. sıkıntı olmadan geçebiliyorum. Bend, vibrato, Alternate Picking, Legato gibi tekniklere "çok iyi" olmamakla birlikte hakimim. Solo çalıştığım zaman çok zor olmayan soloları az çok çalıyorum ama kayıt yaparken ve çalışırken çok kez hata yapıyorum, hızlı da değilim. Az çok böyle bir seviyem var.
Seviyemi anlatmam gerekirse, basit akorları çalışmıştım, geçişlerinde vs. sıkıntı olmadan geçebiliyorum. Bend, vibrato, Alternate Picking, Legato gibi tekniklere "çok iyi" olmamakla birlikte hakimim. Solo çalıştığım zaman çok zor olmayan soloları az çok çalıyorum ama kayıt yaparken ve çalışırken çok kez hata yapıyorum, hızlı da değilim. Az çok böyle bir seviyem var.