hipertansiyon demiş ki:emredd demiş ki:Bir gün hocam bir hikaye anlattı biilmiyorum ne kadar doğru.Amerika da özellikle Jimi Hendrix parçalarını çok güzel çalan bir Türk varmış.Ödül falan alıyormuş sürekli.Ama adamın parmakları perdeliymiş.Çok kafaya takıyormuş bunu.Sonra bir gün jileti almış eline ve ellerindeki perdeleri kesmiş.
Bahsini ettiğin kişi, Türk rock tarihinin en önemli isimlerinden çok saygı duyduğum, 1988 senesinde tanıştıktan sonra onun gibi olmaya karar verdiğim, her karşılaştığımda süper muhabbet yaptığım Asım Can Gündüz abimizden başkası değildir. Kendisi şu an Marmaris'te yaşıyor olup canlı performanslarına devam etmektedir. Daha geçen gün ( Çarşamba akşamı ) Dream TV Yuxexes programına konuk oldu. Gözyaşları içinde izledim.
Kendisi ile, hayat ile dalga geçebilen, komplekssiz, ülkemizde hak ettiği saygıyı görememiş, dünya standartlarında bir gitaristtir kendisi. Günümüzün jimnastik yapan gitaristlerini 10 kere cebinden çıkaracak nitelikteki sevgili Asım abiyi bir kez daha saygı ile selamlıyorum.
Yanlış hatırlamıyorsam youtube'da Asım Can Gündüz diye aratırsanız canlı performanslarına ulaşabilirsiniz.
abi parmaklar kısa birazcık dipleri de işte deri var birbirinden fazla ayrılmasına mani oluyo parmakların enteresan bi durum.acaba asım can gündüz beye mail atıp sorsam bu durumu beni kaale alırmıki?midnite demiş ki:perdeli parmak nasıl oluyor ki bi fotoğrafla göstersek?