elohim demiş ki:ben dinledim hiç beğenmedim...şarkıların hepsi birbirine benziyo..hiç hoşuma gitmedi...müzikte hiç bişiey anlaşılmyor gürültü gibi geliyo...zaten 4 tane akor var okadar...detone bi vokla neyse buda benim görüşüm...herhalde buraya yapılan olumsuz eleştiriler siliniyo...çünkü burda sayısız olumsuz mesaj olması lazımdı.. neysebuda silincek herhalde....sanırım pek işlerine gelmiyo olumsuz eleştiri.....
buarada ''hey biz çılgınız lanet olsun ya asi gençlik'' çok güldüm çooook.... lan küfür edecem suçlu olcam neysee... eleştiri yapabilirsin ama eleştiri yapmayı bilmiyon bencee...... öğren ondan sonra yapmayı dene.....elohim demiş ki:ya şarıların hepsinin teması 'hey biz çılgınız lanet olsun ya asi gençlik ' imajında dinlerken çok güldüm....gerçek hayatta nasıl biriler çok merak ediyorum torba varmı beyler...uaheuahe... komiksiniz ya neyse bence devam edin....sadece kudurmak için dinlenen bi müzik...müzik???
elohim demiş ki:ya şarıların hepsinin teması 'hey biz çılgınız lanet olsun ya asi gençlik ' imajında dinlerken çok güldüm....gerçek hayatta nasıl biriler çok merak ediyorum torba varmı beyler...uaheuahe... komiksiniz ya neyse bence devam edin....sadece kudurmak için dinlenen bi müzik...müzik???