onlySolarRegular demiş ki:geldim voklistinizi tebrik ettim ayrıca konserdeki en buyukte bendim
parmaklar ojeliş eller cepte geziyosunuz gelip bi sey dedik mi hayır
böyle de canımı yeelohim demiş ki:bu konu çok fazla uzadı..artık keselim...kendimden tiksindim artık....grimmreaper da gereksiz uzatma yapmış..kusura bakmayın.bide şunuda söliyeyim..panzehir grubu bazı tiplerin tiksinmesi için kurulmuştur..gördüğüm gibide amacımıza ulaşıyoruz...kalın sağlıcakla...
elohim demiş ki:benim dediğim 4 akorluk şarkılar yani şarkıların hepsi aynı demek istemiştim...yani şarkılın arsında bi fark bulamadım....benimde çaldığım 2 akorluk şarkılar var ama güzeller...benim demek istediğim bu deildi...ayrıca sizi dinleyenler 0-16 yaş grubu olduğu için ünlenmeniz!!!! çok normal ben olsam bunu iyi gidişat diye saymazdım...sizi dinleyenlerin hepsi müziği deil kudurmayı seviyo e müziği sevenlerde var ama onlara bişey diemicem...ayrıca sizi çekemesem hiç bi grubu çekemezdim çünkü sizden daha ii grup sayısı oldukça fazla,onlarlada hiç bi alıp veremediğim yok...bilmem anladınızmı...eleştirmeyi bilmeyebilirim çünkü bazı şeyleri haketmediğinizi gördüm....ayrıca şu detone işi arada bir deil şarkını sonuna kadar detone ve hiç bi seside tutmuyo voklain sesi..neyse hepsi olmuş oda olsun artık demi...neyse kalın sağlıcakla nediyim başarılarınızın devamını dilerim sizlere ihtiyacımız var...konserinizi de kaçırmıcam benim gibi alaştiriyi bilmeyen bikaç toplulukta getircem...başbaş...😀DDDDD