Kill Bill volume 2

The Bride Is Back!

Bir Tarantino hayranı olarak çok keyif aldım filmden ama her zaman ilk filmler en iyisidir dediim için ilki daha iiydi.Ama Tabi ikiside aynı film olduundan Kill Bill mükemmeldi.Tarantino yine yaptı yapacağını we deişik enstantaneler denemiş vol.2 de.Yalnız Biras abartmış durumu ve kendi neleri seviosa filmde onlara iice yer vermiş.sevdii şarkılar filmler falan.şimdi ustamızın bir savaş filmi yapacağı söyleniyor.bakalım neler olacak heyecanla bekliyorum...

film çok güzeldi..
uma thurman ın kötü kadının gözünü çıkardığı sahneden pek bir etkilenmişim ki rüyalarımda onun bunun gözünü çıkarıp duruyorum🙂

Bence film mütiş zaten Tarantino aykırı bir yönetmen Tarantino dan kötü bir film beklemek yanlış olur.Özellikle Tarantino filmlerinde müzikleri çok iyi seçip çok iyi yerlere yerleştiriyor.Bence film kadar yönetmenin film müziklerinde ki zevkide önemli.Tarantino bu konu çok iyi biliyor.

ikinci film beni cok buyuk hayal kirikligina ugratti birinci filmde o kadar aksiyon varken ben genellikle drama severim ama ikinci filmde ben bile aksiyon isterken nerdeyse hic yoktu ya....

Birinci film veya ikinci film diye ayrım yapılmadan seyredilmesi ve her ikisinden de tek film olarak algılanıp ona göre yorum yapılması zorunludur.Çünkü sinemada 3.5 saat seyirciye uzun gelebilir diye Tarantino'ya yapılmış olan baskılardan filmi ikiye ayırmıştır.Film 1 veya film2 yoktur.Nickimi de esinlendiğim filmden etkilenmem ve araştırıp yazmam doğru olduğundan sözüme güvenip ayrı film olarak görmeden izlemenizi tavsiye ederim.

film bütün ama ikiye bölünüp sunulması böyle algılanamsına sebep oluyor ki bence film bölündüğü için de tarantinonun bazı bölümlere eklemeler ekstradan çekimler yaptığını düşünüyorum araştırmadım ama. hadi ben filmin ilk yarısı ile ikinci yarısı diim 😛
ilk yarısı ile ikinci yarısı arasında çok fark war bu da o yödne bi etkileme yapıo bence ama iblmiyorum yaa bence züper film
her yönü ile seviyorum. ikincci bölümde diyaloglar aşmış
birinci bölümde ise filmin sunumu aşmış animasyon bölümü benim için mükemmeldi yaf .

O_Ren_Ishii demiş ki:
Birinci film veya ikinci film diye ayrım yapılmadan seyredilmesi ve her ikisinden de tek film olarak algılanıp ona göre yorum yapılması zorunludur.Çünkü sinemada 3.5 saat seyirciye uzun gelebilir diye Tarantino'ya yapılmış olan baskılardan filmi ikiye ayırmıştır.Film 1 veya film2 yoktur.Nickimi de esinlendiğim filmden etkilenmem ve araştırıp yazmam doğru olduğundan sözüme güvenip ayrı film olarak görmeden izlemenizi tavsiye ederim.

Kesinlikle doğru! Aslında 2 ayrı film gibi düşünülmemesi gerekir film tek ama çok uzun olduğundan baştan yapımcılar kısaltılmasını istiyor bizimki de yok yaaa olmaz öyle şey diyor daha sonra da abuk bir biçimde 2'ye bölünüyor. Hatta şu aralar çok sıkıntılı çünkü 2'ye böldüğü için Oscar hadisesine olumsuz bakıyor. Ben o yüzden Kill Bill1 izlemiştim ama 2 si gelince hiç ara vermeden ikisini ardarda izledim. Tarantino seven birinin sıkılacağını düşünmüyorum. Çok da zevkliydi bence.

Kill Bill1'den şarkı tavsiyesi: Zamfir- the lonely shepherd 😉

triloji olsun sadece iki film olsun ayri bakmak zordur cunku her zaman bi filmin ikincisi yapilmaya kalkinsa birinciyi mahvetcek denilir ama ama iki ayri film olarak bakilmaz birincisi seviliyosa ikincisindede ayni beklentiler vardir ki bu Kill Bill filmleri zaten konunun bi yarisi ile ikinci yarisi gibi ve hadi diyelim iki filme ardarda bakildi ki bunu ypaan insan cok az ama filmde yine bi dengesizlik olusur cunku birinci filmle ikinci filmi birlestirdiginde birinci film paso aksiyon ikinci film ise daha cok dramaya kacmis ama daha cok Tarantino nun kendi istedigi ortaya cikmis yani film böyle yayinlandiginda aksiyon sevenler filmin yarisindan sonra bunalir aksiyon sevmeyenler ise filmi yarida birakir bence birinci filmdeki aksiyon ve ikinci filmdeki olay anlatimi butun filme guzelce dagitilmaliydi...

futurist demiş ki:
Kill Bill1'den şarkı tavsiyesi: Zamfir- the lonely shepherd 😉
züperdir aynen hidetle tavsiye edlir 🙂

bölümler arası aksiyon ve diyalog dengesizliği war ama mükemmel ilginç ve beni çok eğlendiren bir yapım bu. değişiklie gerek yok bu haliyle züper 🙂
gerçek oyuncularla çekilmiş bir anime film gibi 🙂
sanki ninja scroll 😛

ben ikinci yarıyı daha çok seviyorum. tarantino'yu pek sevmem ama kill bill'i-özellikle ikinci yarısını-sevdim. intikam filmi olmasının da büyük payı var sanırım bunda.

fİLMLERİN ikisi de iyi.Bana kalırsa 1.filmde aksiyon baskın.2.film ise daha duygusal.Hele Bill in supermen betmen sıpaydır men muhabbeti baya iyiydi.Sonuçta Tarantino hala yükseliyor.

1 i dün akşam izledim.. 2. cisini çok merak ediyorum...

*japon kadın ölmeden önce 'gerçekden hattori hanzo kılıcymış dedi ya.... kotum gülmekten... çok komik yerler vardı filmde... 2 yi çok merak ettim!!!

*şarkılardan birside türk filmlerinde çalanlara benziyodu...

vol-1 dan 8O 8O 8O diye çıkmıştık...
vol-2 dan da 8O 8O 8O diye çıktık...
ve her iki filmde de aldıgımz kolaları bile içemedk midemiz alamadı onca abuk sahneden sonra..
filmin konusu hoş..intikam alma olayı böyle güzel acımasız işlenebilinir fakat ya fazla abartıldgnı düşünüyorum acıkcası bi çok sahnenin..hele de o ne ya artezyen kuyusu gibi aralıksız kan mı fışkırır insandan yada göz çıkarmak o kadar kolay mı yada felçli bi halde arabaya oturup bi süre sora mucizevi(!) bi şekilde iyileşip gaza basıp gitmek nerde görülmüş of yani sabaha kadar sayabılırım sanırım abuk sahneleri :!:

resmen sinama da uyudum o atesin onunde herif o salak zimbirtiyi calip konusurken... ama tabut sahnesi super , ve kizin dovus teknikleri ogrenirken hocasinin bole sakal hareketleri filan eheheh . uyutan shaneleri bol bi bilm sonunda.. oyuzden 1 daha guzel.. 😉

Geri