kirk hammett beceriksizmi

kendisinden cok daha iyi gitaristler oldugunu dusunmekle birlikte, dunyanin en unlu gruplarindan birinin gitaristi olan adama beceriksiz demekte ne bileyim yani.. hangi unvanla diyoruz sorusunu akla getiriyor 😀

kendisinden cok daha iyi gitaristler oldugunu dusunmekle birlikte, dunyanin en unlu gruplarindan birinin gitaristi olan adama beceriksiz demekte ne bileyim yani.. hangi unvanla diyoruz sorusunu akla getiriyor 😀
86'da İzmit İsmetpaşa stadında tribünden alkış başlatmıştım.
İki kez de Milliyet Kardeş'de şiirim yayınlandı.
Bunlar Kirk Hammett'ı eleştirmek için bence yeterli ünvanlar.

55683_0_wide_ver0.webp

Uli dede üstün alman disipliniyle 71 yaşında hala cayır cayır yardırıyor 🙂 Tabi yaş etkisi büyük ama Kirk un olayı yaptığı şeyi önemsememek daha çok bence.

Neoklasik metalin babası, Malmsteen ve Friedman gibi iki canavarın idolü... şimdi hangi modern gitarist ben Kirk'i örnek aldım der

Neoklasik metalin babası, Malmsteen ve Friedman gibi iki canavarın idolü... şimdi hangi modern gitarist ben Kirk'i örnek aldım der

Çok fena bir şey bu, her videosunda şiir gibi yazmış çalmış adam. İnsanın dinleyicisine ve işine böyle saygısı olmalı diyor dedemin elini öpüp bayramını kutluyorum.

Vallahi bugün çatır çatır yidikleri milyon dolarları kazandırmiş dinleyicileri ünvanıyla diyoruz, ben şahsen onlarca konserlerine gitmiş, daha internetin ö'sü yokken albümlerini almış biri olarak diyorum ki (yani çorbada tuzum var 🤣 ) Kirk ve larz yıllar içinde oldukça kötüleşmiş ve artık dinlenmesi çok zor bir hale gelmişlerdir. Arayan youtube ta sayısız örnek bulunabilir. Yani hani insan yaşla beraber zor pasajları çalmakta zorlanabilir de kardeşim nothing else matters ta çuvallamaz yani. İşte dedim. Dinleyici olmanın en güzel tarafı bir şeyi paşa gönlün isterse sevebiliyorsun yok istemezse afedersin i... g... sokabiliyorsun, hemde oturdugun yerden. Beğenen zaten beğeniyor da beğenmeyene de yok öyleydi böyleydi dememek lazım ( siz dememişsiniz zaten başkasına lafım)

Geri