HAHAHAHA.
kendini zeki sanıyorsun dimi , a*ını s*ktiğimin salağı.
kendini zeki sanıyorsun dimi , a*ını s*ktiğimin salağı.
eehehe kenancım en uygun zamanda ankaraya gelip 2. filmi yapıcaz merak etme boş rol oyuncun daima hazır 😆deathtrip demiş ki:@telecaster52~herhangi bir efekt yok, orjinal kendi sesim... bu işi gerçekten ciddiye alıyoruz. en az bunun kadar kısa,,, bir dram veya komedi filmi daha yapıcaz. bekleyin anacım... ayrıca tavsiyemdir, sizde girişin bu tür işlere... stres'e birebir vallahi. ayrıca çokta eğlenceli...
deathtrip demiş ki:@telecaster52~herhangi bir efekt yok, orjinal kendi sesim... bu işi gerçekten ciddiye alıyoruz. en az bunun kadar kısa,,, bir dram veya komedi filmi daha yapıcaz. bekleyin anacım... ayrıca tavsiyemdir, sizde girişin bu tür işlere... stres'e birebir vallahi. ayrıca çokta eğlenceli...
PepeLePew demiş ki:Kendimi "agresif bir şekilde" savunmayacağım. :twisted:
Yalnız, anlamadığım şey şu; size göre amatörlük galiba o kadar itici ve anlamsızca, belkide bilincli bir şekilde küfürü bir kalıp altına koymak ve bu kavram ile yaptığnız hareketlerinizi aklamak.
Ben "amatör" tanımını biliyorum, ama sence burada herkes biliyor mu?
Sonuçta buradaki kimse tabiki bende dahil hiç bir konuda otorite değil, herkes kesinlikle kendi fikirlerini beyan ediyor. Doğal olarak sizin karşınıza da hem olumlu hemde olumsuz eleştiriler çıkacaktır.
İlk mesajımda söylediklerim belki biraz sert geldi fakat ben bu filmi kız arkadaşımla seyretmem, ailemle de seyretmem, ki o zaman doğal, yani olağan bişey değil. Ayrıca üstüne basarcasına hep aynı küfür ediliyor.
Birşeyleri oluşturmak, birşeylerden dikkat çekmek için küfür kullanılması çok gereksiz bence. Saymadım ama galiba on civarı aynı küfür duyuluyor...
Anlatabildim mi?
beğenmediysen uzatmanın mantığı yoktur sayın beyfendi üst sınıf tabakası insan...PepeLePew demiş ki:Savunma süper....
Hangimiz günlük hayatımızda küfür kullanmıyoruz?
Özrün kabahatinden büyük olmuş
insanlara itici gelmesin diye küfürü elimden geldiğimce kullanmamaya çalıştım
Teşekkürler, o kadar az kullanmışsın ki küfür yok denecek kadar az.
Beyefendiler beyedendi Türkçesi kullanır ve bende o sınıftayım. Alt sınıfa hitap etmek kolaydır, önemli olan üst sınıfa hitap etmektir.
Senin söylediğin gibi mal tiplerden değiliz merak etme
Ben kimseye böyle bişey demedim, kendi kendine hakaret etme.
Böyle bir laf ettiğine göre kızları küfürle kaldırma fikrini çok parlak sanan zihniyetsiniz hepiniz.
yok ailenle izlemen yada kız arkadaşınla izleyemeye bilirsin insanların mizah anlayışı farklıdır saygı duyarım ama mizahın içerisinde illaki bi argo vardır
Şahan da bunu gördük, başta nasıldı sonradan abartınca nasıl oldu?
senin yaptığın eleştiri şahsımıza hakaret boyutuna gelmiş
Eleştirimin kesinlikle hakaret boyutunda değil, size yol göstermek amacında olduğuna eminim... Kimseye karşı bir ithamda bulunmam...