@PepeLePew~bu işi bu kadar uzatmanında bir mantığı yoktu kanımca. dikkatini çekerim, ben olumlu ve olumsuz eleştirilere açığım. zannediyorum Görkem'de öyle. bir önceki entry'imden de anlaşılacağı üzere, gayet sakin ve olabildiğince seni kırmamaya çalışarak birşeyler karaladım. ha zaten "kırmak" ibaresi de burada çok saçma olur. herşey herkese hitap etmez... örneğin; ben ailem'le oturup gora'yı izleyemem. çünkü argo kelimeler var. sende haklısın biryerde, ama bizim amacımız zaten tüm topluma hitap etmek değil. kendi çapımızda, etrafımızdaki insanlarla paylaşıyoruz. yine dikkatini çekerim;
SAW 3.5
Yapımcı: M-S Productions
Yönetmem: Deathtrip (kenan)
Oyuncular:
try_to_stay_alive (görkem)
insan (ceyhan)
vehemence06 (ahmet)
süre: 15:50
tarz: komedi
uyarı: Argo içerir. (+16)
diye özellikle not düştüm. olaki okumadıysan bunları, eyvallah.
ayrıca, konunun, üst sınıf insanlarla ne alakası var acaba? nereden nereye.
bilakis, kötü yorumları da seve seve okuyorum. çünkü "bazı şeylerin herkese hitap etmesi" gibi bir saçmalığın doğruluğuna inanmıyorum. sen sevmezsin, başkası sever.
önceki mesajlarında, sevmediğini dile getirdin, eyvallah. ama sevenlerin adına da bazı şeyler söyledin. hatta, konu taa ajdar'a kadar uzanmıştı. birde bu yönden düşün derim.
sen sevmedin, ama sevenlerde var, senin sevmemen onların adına yorum yapma hakkı doğurmaz. bilmem anlatabildim mi.
sevgiler, saygılar.