Eyvallah arkadaşlar. İnanın bu güzel ve destekleyici mesajlarınız bana ve Knightmare' ın yılmak, usanmak bilmeyen diğer elemanlarına, üstadlarıma çok büyük enerji ve güç veriyor ( Power Metal !!! Heavy Metal is the Law that keep us all United and Free !!! ) 😉
If Bar konseri sayesinde de Garage Bar dışında farklı bir mekan görmüş olacağız bir kaç aydan sonra 🙂 😛 ve kardeş grubumuz Kehanet' le beraber aynı sahneyi paylaşmakta çok güzel olacak 😉 :twisted:
Böylece bol Heavy Metal' li, bol Power Metal' li bir gün olacak :twisted:
Valla Tarık' cığım sevenlerimiz, arkadaşlarımız, dinleyenlerimiz yanımızda olsunda ben her türlü yorgunluğa ve performansa hazırım saolsunlar bana boşuna Kas Kemal ve/veya Power Kemal demiyorlar 🙂 😀 😛
Herkesi tam takım ilk olarak 28 Nisan Cuma Hacettepe' ye, daha sonra da 14 Mayıs If Bar konserine bekliyoruz.
Bari bu kadar uzun yazmışken şunu da açıklayayım. Ağustos ayında inşallah askere gideceğim için bu izleyceğiniz Knightmare performansları uzunca bir süre izleyebileceğiniz son performanslar olabilir! O yüzden dinlemek, izlemek, o güzel anları bizimle paylaşmak istiyorsanız can-ı gönülden hepinizi, herkesi bekleriz.
Gökhan' ı da yoralım biraz askere gitmeden 🙂 😉
Görüşmek üzere arkadaşlar 😉 :twisted: