Bülent, hadi az kalmış; hayırlı tezkereler. Koray'ı uğurlayacaz zaten yakında askere. Bari yakınlarda biyere çıksa askerliği de, bikaç konser verebilsek...
Bu arada, geçen seneki konserlerde "albümümüz çok yakında çıkıyor" ve son rock station konserinde ise - ki ekim ayıydı- "albüm en geç bir ay içinde çıkıyor" şeklinde sözler sarfetmiştim. Açıkçası bu işlerden kendim hiç anlamam, o bakımdan bana ikna edici bir şekilde böyle söylendiği için ben de konserlerde böylesi açıklamalar yaptım. Bu durumdan zaten uzun süredir sıkıntılıyım, ve albüm çıkma tarihi ertelendikçe kendime daha fazla rahatsızlık vermektense böyle bir açıklama yapma gereği hissettim. Yani gecikme elbette olabilir herşeyde, ama bu olay artık "gecikme" kavramıyla karşılanmayacak bir boyuta geldi. Geçmiş mesajlara baktığımda, "biraz daha sabır" dediğim mesajın yanındaki 2005 tarihini görünce bi garip oldum. Neticede sorumlular isterlerse açıklama yaparlar, benim ise tek anlatmak istediğim şey, bana ikna edici bir şekilde böyle aktarıldığı için son bilmemkaç konserde bu tür açıklamalarda bulunmuş olduğum.
Yine de heyecanla bekliyoruz albümü tabi 😀