Arkadaşlar bu birbirinden güzel ve gerçekten inanılmaz hoş yorumlarınız için grubum adına foruma ilk bakan eleman olarak sonsuz teşekkürü bir borç biliyorum. : )
Şayet eğlenmişseniz ve bizde eğlenip, güzel çalabilmişsek hepsi sizlerin desteği ve inanılmaz performansınız sayesindedir.
2003 yılından beri Knightmare' da davul çalmaya uğraşıyorum ama böyle coşkulu, istekli ve destekleyen seyirci kitlesini gerçekten ilk kez görüyorum.
1 saatten fazla süre sıkılmadan, usanmadan, baymadan bizi dinlediğiniz için, evlerinize dönmeyip o saatlere kadar bizimle beraber olduğunuz için gerçekten sonsuz teşşekkür ediyorum.
Umarım albümden sonrada bu şekilde güzel, coşkulu ve eğlenceli devam eder ve hatta daha bile güzel konserler olur. 😉
Unutmadan, organizasyondan ve The Question' ın davulcusu Tarık' a da ayrıca teşekkür ediyorum. Bizim bu gece sahne almamızı sağladığı için ve bize gösterdiği ilgiden, alakadan ötürü.
Ayrıca bu konserde yer alan izleyebildiğim ve izleyemediğim tüm müzisyen arkadaşlarada teşekkür ediyorum, tebrik ediyorum sergiledikleri performanslar için ve bazı olumsuz olaylara rağmen ( biber gazı olayı!!! ) tam gaz devam ettikleri için.
Şu an o kadar coşkuluyumki bu yorumlarınızı ve mesajlarınızı gördükten sonra... Tek diyebileceğim kocaman bir TEŞEKKÜRLER !!! : )