- Konu Sahibi Konu Sahibi
Ya hocam allah aşkına ne komiksiniz 🙂
1- Ben "çok usta" olduğumu nerede nasıl söyledim? Sadece "zilyon tane PEDAL" yaptım dedim, amfi değil!
2- Yapacağım olası bir tüplü amfinin foruma nasıl bir katkısı olabilir? Koyun mu bu, ki derisini THK'ya bağışlar gibi yaptığım amfiyi foruma mal edebileyim?
3- IC = Integrated Circuit, yani Entegre Devre, yani bizdeki elektronikçi tabiriyle Entegre demektir, bütün şemalarda da dediğiniz gibi IC olarak gösterilir. Fakat "IC Entegreleri" diye birşey söylemedim lütfen güzelce okuyun 🙂
Neyse, sonuç olarak pedalın "Drain" voltajında olan bir aksaklığın kameranın mikrofonundan "kötü" algılanması sebebiyle, gitarın akordu kaçıkmış gibi bir ses geliyor arkadaşlar, uzatmayalım tamam 🙂
Saygılar, iyi satışlar.
Ben genelde komikliğimi karşı cinse yansıtıyorum ama sende bir nebze bendeki bu olguyu anlamışsın yalnız , ben amplifikatörden bahsetmedim lambalı distortion yapın görelim vede preamplifikatör sınıfında çalışır hepsi bunu ilk öğrenelim . Lambalılar her konuda ne olursa olsun sıcaklıklarından dolayı Class A olarak çalışırlar .Zira Hybrit gibi yada transistör vede tabiri ile IC entegrelerle yapılan en son teknoloji ürünleri bile lambalı tonunu veremez . Bu sebeple Lambalı distortionlar ile uğraşıyorum . Örnek vereyim bu lambalı overdrive yaparsın her kutuda çalışır . Ama lambalı distortion hiç bir şekilde paraziti yok edemezsin hala uğraşıyorum bilgi topluyorum sağdan soldan . Bu bir aşk ile bütünleşmeli yoksa dediğin gibi zilyon tane pedal yapsan karşına bir soru gelir yada bir sorun gelir hayatta işin içinden çıkamssın . Oyüzden karşına çıkan sesler birebir kulağınla duyamayınca sizi yanıltabilir . Ve kayıt yapmak için bilgisayar ortamına aktarınca bu orjinal veriyi bu tarz sorunlara sebep olabiliyor .