vermeye çalıştığınız alt metin mesajınızın ne olduğunu gayet iyi anlıyoruz, aptal değiliz.
varsayalım ki fotoğraf Berkin'e ait, ee sana ne birader, sen Gezi direnişinde evinde oturuyorken polis faşizmine karşı mahallesini koruyan bu çocuktan utanacağına gelmişsin buraya bıdı bıdı yapıyosun, elinde gaz fişekleriyle, joblarla, satırlarla, sivil milisleriyle tüm ülkenin terörize edildiği bir dönemde çoğu insan direndi ve çoğu kimse bu fotoğraflarla görüntülenebilirdi, böyle fotoğraflarla görüntülenenler ölmeyi haketmiş mi oluyor, kaç tane cana kıydılar, kaç genci hayatından ettiler, tepki verilmesi gereken kesim direnenler değil, vatandaşına kurşun sıkan devlettir.
yazıklar olsun size, utanıyorum sizden, bir rock forumunda konuşulan şeye bak, herşeyin içinin boşaltıldığı bir ülkede yaşamak zul geliyor artık. böyle faşist iktidarları sizin o sevgi pıtırcığı burjuva demokrasiniz götüremez, bu pislikleri halk götürecek.
adminler, bu başlığı kapatmayıp burda bu aymazlığın devam etmesine seyirci mi kalacaksınız Berkin kardeşimizin hayatını kaybettiği bir günde bunun yapılması benim ağrıma gidiyor, lütfen gereğini yapınız.
linç kültürünü alttan alta destekleyen zihniyetlere forumunuzda yer vermeyiniz, provokatörlere imkan tanımayınız.
Berkin'in bu girişimlere alet edilmesine olanak sağlamayınız, rica ediyorum.
nasıl bir bakıç açısına sahip olduğunuz bu başlık üzerinde alacağınız tutumla ortaya çıkacaktır, lütfen gereğini yapınız.