Sıkmaya devam. Köprüde tel boncuğu oturmamış olabilir (gitarın tipine gore), burguda tel sıkışmaya başlıyor olabilir veya üst esik pürüzlü ise oradan da geliyor olabilir. Her şekilde tel akort tutuncaya kadar sıkmaya devam.
Orphee markasıtel markası nedir? düşündüğüm markaysa o tellerin ince mi hep öyle kopuyor toplu kısımdan.
Üstte de kastedildiği gibi o markanın ince mi teli kopmasaydı anormal olurdu.Orphee markası
Bu Orphee'yi ben mi sorunsuz kullandım merak etmiyor değilim. Eirnieball'lar 1 haftada karıyor, ancak bu Orphee'ler 6 ay geçse bile ilk günkü gibi parıldıyor. Teli ilk takarken bass gitar sesi veriyor, orası ayrı.Üstte de kastedildiği gibi o markanın ince mi teli kopmasaydı anormal olurdu.
Bu Orphee'yi ben mi sorunsuz kullandım merak etmiyor değilim. Eirnieball'lar 1 haftada karıyor, ancak bu Orphee'ler 6 ay geçse bile ilk günkü gibi parıldıyor. Teli ilk takarken bass gitar sesi veriyor, orası ayrı.
Ben de inanamadım. Abartmıyorum, halen odamda bir kutuda saklı olabilir, ve halen pasparlaktır muhtemelen. Hardcase falan yok, gitarlar stand üzerinde direkt, günde 1 saat çalıyorum.Ya... böyle bir yorum başka bir başlıkta da gördüm. Nasıl oluyor da bu telleriniz 5-6 ay boyunca hiç oksitlenmez? Gitarlara takıp hardcase'te muhafaza ediyorsanız o ayrı da, taktığınız teli hiç mi kullanmıyorsunuz? Hadi günde sadece 1 saat eline alsan 1 ay içerisinde mutlaka ilk 3 tel kararır...
2 sene önce vergi olayı yokken Çin'den paketi 5-6₺'ye alıyordum. Bir de pena hediye ediyorlardı.N'apalım o zaman. Elixir alamıyoruz malum, öyleyse orphee'ye geçelim topluca.