kotu amfi

• Konuyu açan Konuyu açan ekin55
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

elektroya yeni basladim amfi diye bana lea verdiler ve cok kotu o yuzden ses karti almayi planliyorum ama hoperlorum yok amfiye baglanir mi baglanirsa yine kotu ses mi cikar yani amfinin sorunu tonlari midir yoksa sesi mi

elektroya yeni basladim amfi diye bana lea verdiler ve cok kotu o yuzden ses karti almayi planliyorum ama hoperlorum yok amfiye baglanir mi baglanirsa yine kotu ses mi cikar yani amfinin sorunu tonlari midir yoksa sesi mi

Lea amfi diye aratınca çıkan sonuçlardan hiçbirinin ses çıkışı olarak kullanılabileceğini sanmıyorum. Yani bu seviyede amfileri ses çıkışı olarak da kullanamazsınız ayrıca düzgün bir ses çıkışı da almak gerekir.

Kötü amfinin sorunu hem tonu bozar hem temiz ses vermez. Sorun tam olarak nedir bilemiyorum ama eğer bilgisayar dahili ses kartı biraz olsun işe yararsa gerekli ayarlamaları yapıp bir parça düzgün kulaklıkla bilgisayardan alabileceğiniz sesi test edebilirsiniz.

Yani belki sorun tamamen yeni başlamakla ilgilidir ve aceleci davranıyorsunuzdur. Yeni başlayan biri olarak hani biri size hediye amfi falan vermiyorsa onların sözüyle/verdikleriyle değil araştırarak hareket edin, derim.

Amfi gayet ucuz ve düşük model bir amfi. Verimli kullanılabileceğini hiç düşünmüyorum. Bence orta halli bir amfiyle devam etmeniz daha sağlıklı olur. Ses kartı alınca da sorunlar birden çözülmeyecek, biraz daha karmaşık bir süreç bekleyecek yine sizi orda da.

Anfinin kötülüğü preamp katının ve kullandığı speakerın küçüklüğü ve dandikliğinden kaynaklı, ne bağlarsan bağla seni tatmin etmez. en az 12 - 10 inch speakerlı havayı güzelce itip "headroom" yaratabilecek bilindik markalardan bir ampli bakın...

Geri