Merhabalar ben size 2 Temmuz 1999 tarihinden sesleneceğim 🙂
Yıl 1999
Yer: Taksim AKM önü
Bodrum Kalesinde gerçekleşecek konser için yollara düşmek üzereyiz.
Objektif ve Kramp başrollerde
Bir otobüs dolusu grup elemanları ve bir otobüs dolusu izleyici ile yollardayız.
Ben, 16 yaşındayım ve boyum kısa isteklerim büyük o zamanlar.
Bir fanzin çıkarıyorum adı The Rock Ula ve bir yandan panel ve konserler organize ediyorum.
Hepsi ufak tefek, eh hepsi de gayet başarılı.
ama bu kez çok büyük, çok çok büyük bi işe adım atıyorum.
Bodrum Kalesini bir dönemliğine kiralayan organizasyon şirketi ile anlaşıyorum ve Troy bira sponsorluğunda Objektif - Kramp - Kudret Kurtcebe konseri düzenliyorum.
Ben grup elemanlarıyla, şarkılar türküler lay lay lom gidiyorum,
Nezih abi, bizi Akm'nin önünden uğurladı çünkü parmağı kesilmişti ve gitar çalamayacaktı...
Allahım Ahmet abi, ne kadar harika bi insan, yol boyunca sohbet ettik, şarkılar söyledik...
Hele Hele Doğan abi 🙂 Molalarda ben bakkala gidiyorum diye giderdi sonra onu arardık nerde diye 🙂
Fotoğrafları duruyor, imkanım olsa hepsini burda gösterebilsem...
Çok çok çok güzeldi konser..
Oraya gittik, otele yerleştiler, biraz havuz biraz temiz hava ve sonra kosner alanına gittik
Ben İstanbul'da yaptığım reklamla 40 kişi izleyiciyi Bodrum'a getirirken Bodrum'da ne bir afiş ne bir duyuru vardı! O küçücük boyumla, organizasyon şirketi ile ne kavga gürültü yaratmıştım. Olsun 99 Senesi Bodrum Kalesi Konserlerinde Objektif ve Kramp has dinleyici kitlesine şahane bir ziyafet çekmiş olmuştu...
Sonrasında ise ara sıra gözde müzik'e uğrar Nezih abiyle sohbet ederdim, hemen yanında Kıvılcım müzikte Vecdi abiyle sohbet ederdim. Kramp'ın dağıldıklarını duymuştum, Objektifin beynisi Vecdi abiyi ise sağlam bir dost olarak kazanmıştım.
Daha sonra benim üniversiteye girme ve bitirme telaşım yüzünden son haberlerini alamadım.
Eğer gören, bilen, duyan olursa sağlık ve sıhhatli olmalarını ve gümbür gümbür albümlerle gelmelerini dilediimii söleyin 🙂
TheRockUla zine (Sitar€)