punklarım benim güzel konserdi ilk konseriniizdi hatalar vardı tabi ama zamanla atlatırsınız sezon kapandı gerçi ama yeni sezonda artık 8)
UuYuRR demiş ki:merak ettıysen o kadar cocuklar yazmıs oraya essek kadar konser var dıye kalkar gelırdın... duzeltuırler lınkıde arar soylerım
nooluyor anlamıyorum nedense bu istanbuldaki arkadaşlar genelde milleti ezmeye çalışıyor niye onlar acaba annelerinden ellerinde aletleriylemi doğuyolar ? lütfen yaUuYuRR demiş ki:
merak ettıysen o kadar cocuklar yazmıs oraya essek kadar konser var dıye kalkar gelırdın... duzeltuırler lınkıde arar soylerım
puhahaha ulan hiç güleceğim yoktu
sen avukatlarısın sanırım, neyse sana konuşalım o zaman
oha lan daha şarkısını bile dinlemediğim bir grup için istanbuldan ankaraya gelcem heee, puhahahah karnım ağırdı yaa gülmekten...
kalkar gelirdin diyo yaa
bırak yazmasınlar link felan, merak etmiorum artık, belki fanı olabilecek bir dinleyici kitlesine bu tavırla yaklaşan gruptan bi tikim olmaz... eywalla
strongerock demiş ki:nooluyor anlamıyorum nedense bu istanbuldaki arkadaşlar genelde milleti ezmeye çalışıyor niye onlar acaba annelerinden ellerinde aletleriylemi doğuyolar ? lütfen yaUuYuRR demiş ki:
merak ettıysen o kadar cocuklar yazmıs oraya essek kadar konser var dıye kalkar gelırdın... duzeltuırler lınkıde arar soylerım
puhahaha ulan hiç güleceğim yoktu
sen avukatlarısın sanırım, neyse sana konuşalım o zaman
oha lan daha şarkısını bile dinlemediğim bir grup için istanbuldan ankaraya gelcem heee, puhahahah karnım ağırdı yaa gülmekten...
kalkar gelirdin diyo yaa
bırak yazmasınlar link felan, merak etmiorum artık, belki fanı olabilecek bir dinleyici kitlesine bu tavırla yaklaşan gruptan bi tikim olmaz... eywalla
konser nasıl gecti milleti kacırmadınız ya.....
calışmalara devem cocuklar.....