cccConFesSionSsss demiş ki:Abi herşey ii hoşda,şu logoyu bence deiştirin🙂 en azından paint dışından bişi koyun, ailece gülüyoruz eğlenioruz 😛 😛 😆
kts demiş ki:walla daha once dinleme fırsatım olmadı.. umarım uyumunuz iyidir...
pazar gunu zaten desecorde icin orada olucam fırsatdan istifade sizide dinlemis olurum...
basarılar...
keti demiş ki:Pek Esrarengiz olmayabilir eğer bu işi bana bırakıyosanız mert bey.. 🙂
Mert_The_gitar demiş ki:kts demiş ki:walla daha once dinleme fırsatım olmadı.. umarım uyumunuz iyidir...
pazar gunu zaten desecorde icin orada olucam fırsatdan istifade sizide dinlemis olurum...
basarılar...
1- bende artık şu amatör grupların egolarından arınmasını umarım. Ben sadece size tavsiyede bulundum eksiğinizi söyledim. Hırs yapıp gelip buraya umarım uyumunuz iyidir yazman saçma sapan olmuş. Eğer hatamızı görürsen düzeltmemiz için söyle eleştiriye her zaman açığız yeterki eleştiriler adam gibi yapılsın - yapıcı eleştiri - Ama eğer sizin bişeyleri düzeltmeniz için yanlış yada eksik şeyleri size söyleyen kişilere böyle salak saçma şeyler yazarsanız hiç bişeyinizi düzeltemezsiniz ve olduğunuz yerde sayarsınız... Ama ok eleştiriye açık değilmişsiniz bi dahada eleştiri yapmayız sadece size " ooooo süper çaldınız, Ankara'nın en iyi grubu sizsiniz!!!" diyen bi kitleniz olur ama aslında hiç bişey olamazsınız.
2- Desacorde değil Desaccorde
3- Desaccorde bizden önce çıkacak istersen gayet gidebilirsinde. Yanlışımızı arayacak " Hadi hata yapsınlarda bizde şunların foruma bişeyler yazalım " diye izleyecek seyircidense boş çalalım daha iyi.
4- Başarı dileklerin için teşekkürler... Sizede başarılar...
Hadi bakalım....
erginn demiş ki:Bugün izledim sahneyi eleştri olarak almayın sahneyi doldurma eksikliğiniz var bence çalarken daha fazla eğlenebilirsiniz işte ozaman çok daha güzel olur
başarılar...
kts demiş ki:ya ben bu kadar sorun olcagını sanmamıstım aslında.. gulen surat yada dil cıkaran surat koymadan esipiri yada takılmanın sanal oratamda anlasılmayacagını unutmusum ozur dilerim... elestirmekde haklısınız ki bizde iyiz demedik asla zaten ilk konserdi... her ne ise ha bide ben isim yazma ozurluyum.. bunların tartısılacagı yerin bura olmadıgını biiyorum o yuzden susucam ki konuscakda pek bisi yok yanlıs anlasılmalar var sadece..
yanlıs anlasılmalar yuzunden topic ide bosuna mesgul ettim pardon..
umarım bi gun bir yerde karsılasır yuzyuze konusuruz en azından birbirimizin mimiklerini gorur yanlsı anlamayız..
saygılar..
puNky601 demiş ki:mert kardeşim başarılarının devamını dileriz...
memoooo demiş ki:ewet herseyden önce süper bi konserdi gün gectikce ilerlionus vala emrah süperdi bugün sürekli her sarkının ardindan eğleniomuyus demesi ztn yarilmamıza neden oldu cok eğlendik saolun var olun hade eywala
Luke demiş ki:öncelikle vokalin çok çalismasi gerektigini düsünüyoruz sen bize ondan çok övgüyle bahsetmistin(ömer) herhalde gününde degildi çünkü sen bos yere övmessin...bunun disinda playlist güzeldi eglendik sizlerle sahneye çikmak zevkti 2 gitarist arasindaki uyumu tek geçiorum...
mavisakal20 demiş ki:arkadaşlar tebrikler ii bi konserdi yanlız bazı problemler war gibime geldi sound check te parçanın türkçe olup olmadıını bile zor anladık ve keşke biraz daha azgın bi kitle olsaydı da sizde bi gaza gelseydiniz umraım çok daha ii yerlerde görürüz sizleri bi dahaki konserde görüşmek üzere başarılar arkadaşlar