Kul (Alternatif, Punk Rock, Hard Rock) - Ankara

konser afisini biz yaptik gruplar çikis sirasina göre yaziyor...çok geçe kalmaz die zannediyorum kardeslerimden kurulu KUL grubuyla sonunda ayni sahnedeyiz basarilar...

aşağıdan yukarı? yukarıdan aşağı? 🙂

Hehe valla bende görmedeim böyle konser. o değil stüd. bulamıyoruz çalışmak için. ilk stüdümüz konsder olabilir 🙂 Hayırlısı.... 🙂

Walla yaw dessacorde ile sahne alıcaz mutluyuz. sonunda kardeş grubumuzla birşeyler paylaşacağız sahnede... 🙂 Nice aynı konserlerde buluşmak DİLEK ' İ ile 😛 ( esra da olur 😛 ) -neyse anlamaya kasmayın çok 🙂 - Seviyoruz sizi dessacorde ekibi... 🙂

Abi herşey ii hoşda,şu logoyu bence deiştirin🙂 en azından paint dışından bişi koyun, ailece gülüyoruz eğlenioruz 😛 😛 😆

Heheh bunu ben yaptım bilgisayarda. Paint dışında çizim programı falan kullanamam çünkü bilmiyorum 🙂 bunu öylesine yapmıştım. Bu sadece genel hatlarla fikir versin diye logo büyük ihtimalle cin ali formatında bişey olucak 🙂 Onu şeyetmek amaçlı koymuştum. Heheh sağlam hesap verdim haa 🙂 Tabi daha güzel bişeyler olunca onu koyarım şimdilik elimizde bu dandik çizim var 🙂 Seni ve aileni mutlu edebildiysem ne mutlu bana 😛 😛 😀

Konser umarım fiyaskoya dönüşmez pek çalışabildiğimizi söyleyemicem 🙂 Tuhaf bi konser bekliyo izleyenleri ama bellide olmaz belkide çıkar aslanlar gibi çalarız 🙂 Çokta takmamak lazım sonuçta kardeş grubumuzla aynı sahneyi paylaşıcaz bu bile yeter be 😛

Daha Esrarengiz konserler vermek dileği ile dimi inci hanım 😛😛😛 eheheh

Neyse....

walla daha once dinleme fırsatım olmadı.. umarım uyumunuz iyidir...
pazar gunu zaten desecorde icin orada olucam fırsatdan istifade sizide dinlemis olurum...
basarılar...

cccConFesSionSsss demiş ki:
Abi herşey ii hoşda,şu logoyu bence deiştirin🙂 en azından paint dışından bişi koyun, ailece gülüyoruz eğlenioruz 😛 😛 😆

Ne mutlu seni eğlendirebildiysek keske bizde böyle küçük şeylerle gülüp eğlenebilcek kadar boş olsak...
Bu sadece bi taslaktı daha direk logomuz budur diyebilecegimiz bisey yok.

Amanın konser maratonumu başlıyordur nedir 😛 Sıcmasak bari 😀

kts demiş ki:
pazar gunu zaten desecorde icin orada olucam fırsatdan istifade sizide dinlemis olurum...
basarılar...

1- bende artık şu amatör grupların egolarından arınmasını umarım. Ben sadece size tavsiyede bulundum eksiğinizi söyledim. Hırs yapıp gelip buraya umarım uyumunuz iyidir yazman saçma sapan olmuş. Eğer hatamızı görürsen düzeltmemiz için söyle eleştiriye her zaman açığız yeterki eleştiriler adam gibi yapılsın - yapıcı eleştiri - Ama eğer sizin bişeyleri düzeltmeniz için yanlış yada eksik şeyleri size söyleyen kişilere böyle salak saçma şeyler yazarsanız hiç bişeyinizi düzeltemezsiniz ve olduğunuz yerde sayarsınız... Ama ok eleştiriye açık değilmişsiniz bi dahada eleştiri yapmayız sadece size " ooooo süper çaldınız, Ankara'nın en iyi grubu sizsiniz!!!" diyen bi kitleniz olur ama aslında hiç bişey olamazsınız.

2- Desacorde değil Desaccorde

3- Desaccorde bizden önce çıkacak istersen gayet gidebilirsinde. Yanlışımızı arayacak " Hadi hata yapsınlarda bizde şunların foruma bişeyler yazalım " diye izleyecek seyircidense boş çalalım daha iyi.

4- Başarı dileklerin için teşekkürler... Sizede başarılar...

Hadi bakalım....

keti demiş ki:
Pek Esrarengiz olmayabilir eğer bu işi bana bırakıyosanız mert bey.. 🙂

Ne Ne nasıl yaaa? 🙁 neden? Sana güvenim tm İnci hanım... Heheheh

Bu arada süper konser olacak arkadaşlar. Hiç stüd yapmadan direk konsere çıkacağız - boru değil 1,5 haftalık ara - Güzel çalarmıyız falan bilmem ama eylenceli bi konser olacağı kesin 🙂 Bizi gerçekten izlemek isteyen herkesi bekleriz... 😀

ewet herseyden önce süper bi konserdi gün gectikce ilerlionus vala emrah süperdi bugün sürekli her sarkının ardindan eğleniomuyus demesi ztn yarilmamıza neden oldu cok eğlendik saolun var olun hade eywala

Mert_The_gitar demiş ki:
kts demiş ki:
basarılar...

1- bende artık şu amatör grupların egolarından arınmasını umarım. Ben sadece size tavsiyede bulundum eksiğinizi söyledim. Hırs yapıp gelip buraya umarım uyumunuz iyidir yazman saçma sapan olmuş. Eğer hatamızı görürsen düzeltmemiz için söyle eleştiriye her zaman açığız yeterki eleştiriler adam gibi yapılsın - yapıcı eleştiri - Ama eğer sizin bişeyleri düzeltmeniz için yanlış yada eksik şeyleri size söyleyen kişilere böyle salak saçma şeyler yazarsanız hiç bişeyinizi düzeltemezsiniz ve olduğunuz yerde sayarsınız... Ama ok eleştiriye açık değilmişsiniz bi dahada eleştiri yapmayız sadece size " ooooo süper çaldınız, Ankara'nın en iyi grubu sizsiniz!!!" diyen bi kitleniz olur ama aslında hiç bişey olamazsınız.

2- Desacorde değil Desaccorde

3- Desaccorde bizden önce çıkacak istersen gayet gidebilirsinde. Yanlışımızı arayacak " Hadi hata yapsınlarda bizde şunların foruma bişeyler yazalım " diye izleyecek seyircidense boş çalalım daha iyi.

4- Başarı dileklerin için teşekkürler... Sizede başarılar...

Hadi bakalım....

ya ben bu kadar sorun olcagını sanmamıstım aslında.. gulen surat yada dil cıkaran surat koymadan esipiri yada takılmanın sanal oratamda anlasılmayacagını unutmusum ozur dilerim... elestirmekde haklısınız ki bizde iyiz demedik asla zaten ilk konserdi... her ne ise ha bide ben isim yazma ozurluyum..😀😛 bunların tartısılacagı yerin bura olmadıgını biiyorum o yuzden susucam ki konuscakda pek bisi yok yanlıs anlasılmalar var sadece..
yanlıs anlasılmalar yuzunden topic ide bosuna mesgul ettim pardon..

umarım bi gun bir yerde karsılasır yuzyuze konusuruz en azından birbirimizin mimiklerini gorur yanlsı anlamayız..😛

saygılar..

Bugün izledim sahneyi eleştri olarak almayın sahneyi doldurma eksikliğiniz var bence çalarken daha fazla eğlenebilirsiniz işte ozaman çok daha güzel olur

başarılar...

erginn demiş ki:
Bugün izledim sahneyi eleştri olarak almayın sahneyi doldurma eksikliğiniz var bence çalarken daha fazla eğlenebilirsiniz işte ozaman çok daha güzel olur

başarılar...

Ya evet haklısın o kısımda biraz zorluk çekiyoruz. Sahnede gerçekten hödük gibi duruyoruz. Ben bu konuda her konserde kendimi biraz daha aşmaya çalışıyorum acandada geçen seneye göre inanılmaz gelişme var ama Emrah ve İncide hala tık yok. 😀 Aslında hepimiz çok eyleniyoruz sahnede ve sahnede olmaktan çok mutluyuz ama bunu dışarıya belli edemiyoruz. Umarım o da olur bir gün. Teşekkürler 😀

kts demiş ki:
ya ben bu kadar sorun olcagını sanmamıstım aslında.. gulen surat yada dil cıkaran surat koymadan esipiri yada takılmanın sanal oratamda anlasılmayacagını unutmusum ozur dilerim... elestirmekde haklısınız ki bizde iyiz demedik asla zaten ilk konserdi... her ne ise ha bide ben isim yazma ozurluyum.. bunların tartısılacagı yerin bura olmadıgını biiyorum o yuzden susucam ki konuscakda pek bisi yok yanlıs anlasılmalar var sadece..
yanlıs anlasılmalar yuzunden topic ide bosuna mesgul ettim pardon..

umarım bi gun bir yerde karsılasır yuzyuze konusuruz en azından birbirimizin mimiklerini gorur yanlsı anlamayız..

saygılar..

Evet... Yanlış anladıysam affola... Estağfrullah... Saygılar...

puNky601 demiş ki:
mert kardeşim başarılarının devamını dileriz...

Heheheh teşekkürler. Daha pek bişi başardığımız yok aslında ama neyse 😛 Bu arada ben pek çıkarmadım ya kusura bakma. Resimdende nicktende bi ipucu bulamadım. Mertler karışmış olmasın 😛 Sizlerede başarılar efenim.. 😀

memoooo demiş ki:
ewet herseyden önce süper bi konserdi gün gectikce ilerlionus vala emrah süperdi bugün sürekli her sarkının ardindan eğleniomuyus demesi ztn yarilmamıza neden oldu cok eğlendik saolun var olun hade eywala

Teşekkürler Mehmet efendi. Ben şahsen kendi performansımızı beyenmedim pek. Ama çook kötü sayılmazdı. Daha iyi olması gerekiyodu aslında ama sağlık olsun önümüzdeki konserlere artık 🙂 Bi kaç hata yaptık ama onlarda olmazsa olmaz zaten bu işin zevki kaçar yoksa 🙂 Umarım daha iyileride olur...
Emrah eylendirme hastası seyirciler eylenmezse rahat etmiyo adam. Eylenmeyenleride yıldırma yoluyla eylendiriyoruz 🙂

Evet arkadaşlar konser sonrası iyi kötü eleştirilerinizi bekliyoruz. Kötü çaldığımız şarkıların farkındayız. O yüzden " abi zart şarkının zurt yeri olmadı " gibi eleştiriden çok yaratı ve çözüme gidebileceğimiz eleştiriler olursa seviniriz.... Şimdiden teşekkürler...

Ayrıca soundcheckte ( yani ilk şarkı ) çaldığımız şarkı bizim bestemiz olur. Büyük kısımı bitti. Şarkıyı dinleyipte bişey anlayanlar yorum yaparsa seviniriz. Yok anlamadık diyosanız az sabredin kayıt edip mp3 halini internete yüklicez 🙂

Ayrıca bize sahneye çıkış saatinde her türlü zorluğu yaşatan " Yara Bandı" , " Biziz Rock bar " ve özellikle " Desaccorde " ekiplerine teşekkürlerimizi iletiyoruz buradan 🙂 Eheheh şaka bi yana Süper eylenceli bi konserdi. Çok eylendik. Kardeş grupla konser ayrı oluyo vallaha. Tekrar bi arada olmak dileği ile efenim...

öncelikle vokalin çok çalismasi gerektigini düsünüyoruz sen bize ondan çok övgüyle bahsetmistin(ömer) herhalde gününde degildi çünkü sen bos yere övmessin...bunun disinda playlist güzeldi eglendik sizlerle sahneye çikmak zevkti 2 gitarist arasindaki uyumu tek geçiorum...

arkadaşlar tebrikler ii bi konserdi yanlız bazı problemler war gibime geldi sound check te parçanın türkçe olup olmadıını bile zor anladık ve keşke biraz daha azgın bi kitle olsaydı da sizde bi gaza gelseydiniz umraım çok daha ii yerlerde görürüz sizleri bi dahaki konserde görüşmek üzere başarılar arkadaşlar

Luke demiş ki:
öncelikle vokalin çok çalismasi gerektigini düsünüyoruz sen bize ondan çok övgüyle bahsetmistin(ömer) herhalde gününde degildi çünkü sen bos yere övmessin...bunun disinda playlist güzeldi eglendik sizlerle sahneye çikmak zevkti 2 gitarist arasindaki uyumu tek geçiorum...

Ya Emrah iyidir aslında ama bi tuhaftı dün. Kendisinin sesine normal şartlarda çok güveniyorum. Çok özel bir sesi var. Bunuda bestelerde özellikle hissettireceğine inanıyorum. Cover şarkılardada iyidir aslında. Dün ne olduysa artık... Artık alkolün etkisinden midir nedir bilemiyorum 😉 Hatta son şarkıya girerken " hadi shades apart çalalım " dedim Emrah " abi zaten çaldık " dedi. Ben dumurdan dumura koştum sahnede 🙂 Galiba biz bişeyler çalarken Emrah sahdes apart söyledi 😛 Eylendiyseniz ne mutlu bize. İddaalı çıktığımız bi konser değildi. yaklaşık 2 hafta hiç stüdyo yapmadan direk sahneye çıktık onun zorluğunu yaşadık biraz. Uyum içinde teşekkür ederis. Acanla ruh ikiziyiz biz telepatik yollarla anlaşıyoruz sahnede 🙂

mavisakal20 demiş ki:
arkadaşlar tebrikler ii bi konserdi yanlız bazı problemler war gibime geldi sound check te parçanın türkçe olup olmadıını bile zor anladık ve keşke biraz daha azgın bi kitle olsaydı da sizde bi gaza gelseydiniz umraım çok daha ii yerlerde görürüz sizleri bi dahaki konserde görüşmek üzere başarılar arkadaşlar

Teşekkürler. Evet bazı sorunlar yaşadık ses sisteminde. Bana ses gayet güzel geliyodu aslında sadece Emrahı tam duyamadım. Ama acan kendini hiç duymamış. Emrahta acanı duymamış. Hatta ve hatta seyirciler bile duymamış sadece benim monitörden geliyodu heralde ses.

Ayrıca bizim belli bir playlistimiz yok. Hazırda olan ( hatta bazen hazır olmadığımız ) şarkılar arasından öylesine seçiyoruz sahnede. Bu yüzden şarkı aralarında biraz ööle herkes birbirine baktı. Bundan sonraki konserlerde belli bir playlist yaparız artık heralde.

Son olarak peçeteye şarkı yazıp istekte bulunan arkadaştan özür diliyoruz çalışmadığımız yerden geldi 🙂 Bi ara şaka yapılıyo sandım. Belkide gerçekten şakadır. Neyse... 🙂

Sevgiler-Saygılar...

Geri