Kul (Alternatif, Punk Rock, Hard Rock) - Ankara

mixolydian demiş ki:
merhaba arkadaşlar ben mahir rock'ımtırak ın [amatör gruplarda)en ihtiyar elemanı eleştirileriniz için teşekkür etmek istedim.demolarınızı dinlemeyi isterdim ama bulamadım(biraz teknoloji özürlüyüm)eminimki sizlerde iyi şeyler üretiyorsunuz yolunuz merzifona düşerse bekleriz iki vururuz telllere birlikte başarılar umutla kalın...

Hakkeden grupları tebrik etmek boynumuzun borcudur 😉 Teşekkürler iyi dileklerin için. Kayıt bulamaman senin teknoloji özürlü olmandan değil bizim kayıdımız olmamasından kaynaklanıyor ( şimdilik yok 🙂 ) Ama en kısa sürede birkaç berstemiz hazır olacağa benziyor. Hayırlısı olsun... Umarım bir gün yolumuz Merzifona düşerde beraber tellere vururuz 🙂 olmadı sizleri ankaraya bekleriz... Başarılar akadaşlar...

Çağlarcım sende pek alıngansın be. Yok yani dünkü kavganın sebebi Acanla bendik ama ikimzden bi sorun olmaz manasında bi açıklama yapmış. Umarım hakkaten olmaz çünkü eğer Acanla yollarımız ayrılırsa ikimizde çok şey kaybetmiş oluruz. Bu kadar uyum sağlayabilceğimiz başka adamlar olduğunu sanmıyorum. Ama bazen anlaşamıyoruz playlist konusunda. Ve bu anlaşmazlık süreceğe benziyor. Umarım mantıklı bir orta yol buluruz ve yolumuza hep devam ederiz. Acan benim herşeyden önce çok yakın arkadaşım hatta dostum. Kendisinin her zaman arkasındayım. Birgün farklı gruplara gitsek bile kardeş grubumda Acan olacak bu kesin. Tabi umarım böyle bir ayrılık olmaz. Grubumu çok seviyorum. Hiç bi kopukluk olmadan yolumuza devam edebiliriz umarım. Tabi bunun için herkesin çok çalışması ve KUL a yeterli desteği vermesi gerekiyor değil mi Çağlar bey? 😉 Sağlıcakla kalın 🙂

Arkadaşlar bu arada %90 ihtimalle isim değiştirmeyeceğiz. Kul ile Kül arasında sadece yazım benzerliği var diye adımızı değiştirmek istemiyoruz. Çok karışacak isimler olduğunuda düşünmüyoruz ve bu konuda anlayış bekliyoruz. Şimdiden teşekkürler. Kül grubuna ayrıca buradan sevgiler...

KUL ile kalın...

SEVGİLER-SAYGILAR... 😀

Mert_The_gitar demiş ki:
Çağlarcım sende pek alıngansın be. Yok yani dünkü kavganın sebebi Acanla bendik ama ikimzden bi sorun olmaz manasında bi açıklama yapmış. Umarım hakkaten olmaz çünkü eğer Acanla yollarımız ayrılırsa ikimizde çok şey kaybetmiş oluruz. Bu kadar uyum sağlayabilceğimiz başka adamlar olduğunu sanmıyorum. Ama bazen anlaşamıyoruz playlist konusunda. Ve bu anlaşmazlık süreceğe benziyor. Umarım mantıklı bir orta yol buluruz ve yolumuza hep devam ederiz. Acan benim herşeyden önce çok yakın arkadaşım hatta dostum. Kendisinin her zaman arkasındayım. Birgün farklı gruplara gitsek bile kardeş grubumda Acan olacak bu kesin. Tabi umarım böyle bir ayrılık olmaz. Grubumu çok seviyorum. Hiç bi kopukluk olmadan yolumuza devam edebiliriz umarım. Tabi bunun için herkesin çok çalışması ve KUL a yeterli desteği vermesi gerekiyor değil mi Çağlar bey? 😉 Sağlıcakla kalın 🙂

Ulan yine yedik lafı 😀 seviorm abi ben sizi... hakkaten lan 😛

vay vay din falan ne iş 😛

ömer abi sizin konserler ne alemde yahu hiç haber vermiyosun bize bak küseriz ama 😛

kul grubu seni seviyor 😀

KUL seviyorum grubumu yahu....

ya anasini satiyim repertuar habire degisiyor çünkü coverladigimiz sarkilarda efekt orani yüksek genelde kemanla kapatmaya çalisiyoruz bazilari oluyo bazilari olmuyo o zaman yeni sarki seçip onlara çalisiyoruz simdi oturmus 5 sarkimiz var iste 5 tane daha 2 hafta içinde çikarip 22 sinde kismetse seyduna konseri günü çikicak 4 gruptan eksilen olursa oraya gidicez ama olmazsada izlemeye gidicez kisaca çalisiyoruz opeth - closure koymak filan istiyoruz zor isler bunlar..

Oh be sonunda vizeler bitti böylece bizde tekrar stüdyolarımıza dönebiliyoruz. Vermiş olduğumuz 2 haftalık ara böylece bitmiş oldu. Boş durduk denemez 10 tane şarkı ekledik henüz hiç beraber çalmasakta. Ama 1-2 stüd. sonrasında 10 şarkıyı oturturuz büyük bi ihtimalle.

Evet arkadaşlardiyeceğim o dur ki vermiş olduğumuz ara bitti. Kaldığımız yerden aynen devam... Yepyeni konser haberleriyle çok yakında karşınızdayız... 🙂

Sevgiler-Saygılar...

12 MAyıs Cuma günü Başkent şenliklerinde çıkacağız arkadaşlar. Konser hakkında daha çok bilgimiz olunca buraya yazacağız yine. Başkent kısmıyla daha çok İnci hanım ilgileniyor o yüzden tahminimce İnci buraya ayrıntı yazar bi iki tane 😀

Ayrıca günü kesinleşmemiş olsada Atılım Üniversitesinde de çıkacağız. 10 11 veya 12 Mayıs günü... Onun ayrıntılarınıda buradan alabilirsiniz...

Ve bir kaç konser daha haberi yakında burada sizlerle...

Kul ile kalın 🙂

Sevgiler-Saygılar...

Gerekli açıklamayı cuma günü yapıciim işallah Mert bey.Müzik topluluğu toplantısında kesinleşcek sanırım her şey.
12 ya da 13 mayısda Başkent Üniversitesi bahar şenliğinde çalıcaz.Saati ve kesin günü yazıcam en yakın zamanda.

Arkadaslar ben dogrusunu söyleyeyim, ne de olsa ayarlıyoruz dimi 🙂
KUL grubu cumartesi sahne alacak. yalnız bize en kısa zamanda playlistinizi getirirseniz sevinirim, cuma günü elimde olması cok daha işime yarar acıkcası...

Şenliklerde Kul'a başarılar..biz cuma çalıcaz ama cumartesi de ordayız tabii..başkent ekibi olarak eğlenicez bayaa,cuma sizi de bekleriz..
ECHOES

Evet arkadaşlar 12 Mayıs Cuma günü saat 14:30 - 16:30 arası Atılım Üniversitesinde Sahne alacağız. Herkesleri bekleriz eylenceye. Akşam Funda Arar sahne alacak. Güzel bir gün geçireceğiz. 🙂

Ayrıca Cumartesi günü Emrahın ses durumları nasıl olur bilemiyoruz. 2 gün üst üste şarkı söylemek zor olsa gerek. Bakıcaz o işlere. Daha ayrıntılı bilgiyi akşam saatlerinde verebiliriz umarım. Ortalık karıştı şenlikler falan derken... 🙂 Hayırlısı olsun 🙂

Echoes grubunu dinlemeyi isteriz tabiki. Hatta SAhne alacak dier başkentli gruplarıda dinlemeyi isteriz. Saatler nelerdir pek bir bilgim yok çakışmıyorsa saatler tabiki gelicez. 😀 Şimdiden bütün gruplara başarılar diyim ben buradan 🙂

Sevgiler - Saygılar

Mert_The_gitar demiş ki:
Evet arkadaşlar 12 Mayıs Cuma günü saat 14:30 - 16:30 arası Atılım Üniversitesinde Sahne alacağız. Herkesleri bekleriz eylenceye. Akşam Funda Arar sahne alacak. Güzel bir gün geçireceğiz. 🙂

Ayrıca Cumartesi günü Emrahın ses durumları nasıl olur bilemiyoruz. 2 gün üst üste şarkı söylemek zor olsa gerek. Bakıcaz o işlere. Daha ayrıntılı bilgiyi akşam saatlerinde verebiliriz umarım. Ortalık karıştı şenlikler falan derken... 🙂 Hayırlısı olsun 🙂

Echoes grubunu dinlemeyi isteriz tabiki. Hatta SAhne alacak dier başkentli gruplarıda dinlemeyi isteriz. Saatler nelerdir pek bir bilgim yok çakışmıyorsa saatler tabiki gelicez. 😀 Şimdiden bütün gruplara başarılar diyim ben buradan 🙂

Sevgiler - Saygılar

öncelikle tebrik ederim ve basarılar dilerim atılım uni.sinde...
yalnız emrah ın ses olayına gelince, umarım bi sorun cıkmaz, ya da söyle diyeyim son anda cıkmaz... eger kesin değilse cıkma durumunuz bana cuma günü saat 5 e kadar bildirirseniz sevinirim, ona göre yedek grup koymalıyım o araya... görüşmek üzere..

Mert_The_gitar demiş ki:

Sevgiler - Saygılar

öncelikle tebrik ederim ve basarılar dilerim atılım uni.sinde...
yalnız emrah ın ses olayına gelince, umarım bi sorun cıkmaz, ya da söyle diyeyim son anda cıkmaz... eger kesin değilse cıkma durumunuz bana cuma günü saat 5 e kadar bildirirseniz sevinirim, ona göre yedek grup koymalıyım o araya... görüşmek üzere..

evet herşey emraha bağlı.eğer sesinde bi problem olmayacaksa tabiki okulumuzda cıkacağız.umarım cumaya kadar haber vermiş oluruz çağrı.

echoes grubuna tesekkurler şenliklerde desteklemeye çalışacağız sizi ve diğer başkent gruplarını.

baş baş....

Heyy teşekkür ederiz Serkan'cığım.Başkent'te de Odtü'de de izlemek istiyorum sizi.Umarım odtüde sorun çıkmaz ve izleyebiliriz.
Çağrı'm,başkanım! Sağol açıklama ve iyi dileklerin için 🙂

Ooo konserden geçilmiyo valla.Mert bey yakında güzel duyurularla dönebilir şimdiden söyliyim hehehe

Geri