- Konu Sahibi Konu Sahibi
mixolydian demiş ki:merhaba arkadaşlar ben mahir rock'ımtırak ın [amatör gruplarda)en ihtiyar elemanı eleştirileriniz için teşekkür etmek istedim.demolarınızı dinlemeyi isterdim ama bulamadım(biraz teknoloji özürlüyüm)eminimki sizlerde iyi şeyler üretiyorsunuz yolunuz merzifona düşerse bekleriz iki vururuz telllere birlikte başarılar umutla kalın...
Hakkeden grupları tebrik etmek boynumuzun borcudur 😉 Teşekkürler iyi dileklerin için. Kayıt bulamaman senin teknoloji özürlü olmandan değil bizim kayıdımız olmamasından kaynaklanıyor ( şimdilik yok 🙂 ) Ama en kısa sürede birkaç berstemiz hazır olacağa benziyor. Hayırlısı olsun... Umarım bir gün yolumuz Merzifona düşerde beraber tellere vururuz 🙂 olmadı sizleri ankaraya bekleriz... Başarılar akadaşlar...
Çağlarcım sende pek alıngansın be. Yok yani dünkü kavganın sebebi Acanla bendik ama ikimzden bi sorun olmaz manasında bi açıklama yapmış. Umarım hakkaten olmaz çünkü eğer Acanla yollarımız ayrılırsa ikimizde çok şey kaybetmiş oluruz. Bu kadar uyum sağlayabilceğimiz başka adamlar olduğunu sanmıyorum. Ama bazen anlaşamıyoruz playlist konusunda. Ve bu anlaşmazlık süreceğe benziyor. Umarım mantıklı bir orta yol buluruz ve yolumuza hep devam ederiz. Acan benim herşeyden önce çok yakın arkadaşım hatta dostum. Kendisinin her zaman arkasındayım. Birgün farklı gruplara gitsek bile kardeş grubumda Acan olacak bu kesin. Tabi umarım böyle bir ayrılık olmaz. Grubumu çok seviyorum. Hiç bi kopukluk olmadan yolumuza devam edebiliriz umarım. Tabi bunun için herkesin çok çalışması ve KUL a yeterli desteği vermesi gerekiyor değil mi Çağlar bey? 😉 Sağlıcakla kalın 🙂
Arkadaşlar bu arada %90 ihtimalle isim değiştirmeyeceğiz. Kul ile Kül arasında sadece yazım benzerliği var diye adımızı değiştirmek istemiyoruz. Çok karışacak isimler olduğunuda düşünmüyoruz ve bu konuda anlayış bekliyoruz. Şimdiden teşekkürler. Kül grubuna ayrıca buradan sevgiler...
KUL ile kalın...
SEVGİLER-SAYGILAR... 😀