Kul (Alternatif, Punk Rock, Hard Rock) - Ankara

Bizimle aynı sahneyi paylaştığınız için teşekkür ederim herkese ayrı ayrı. Repertuar seçiminiz çok güzeldi.Green dayler efenime söyleyim off springler.Lead gitaristiniz çok güzel çalıyor.Onu ayrıca tebrik ediyorum.Tekrar aynı sahnede çalmak dileğiyle 🙂

uzun bi yolculuğu atlattıktan sora kendimi gölgeye attım ve sevgili kul grubunun güzel sahne performansını izledim özellikle son şarkı (anemi sanırım) beni mahvetti son zamanlarda beni bu kadar anlatıcak bi şarkı bulmak mütişti🙂
yanlız sistemden kaynaklandığına inandığım bi feedback konser boyunca kan kusturdu🙂 bassçı beni yanıltmadı ve güzel bi performans sergiledi konser sonrası kendisi bulamadığım ve belkide tanıyamadığım için bunu söliyemedim ama başarılıydı. davulcunun bi kaç ufak hataları hariç sahnede daha rahatlamış olduunu gördüm yeni vokalistinizi bu kadar beklemiyodum arkadaşlar tebrikler güzel bi seçim yapmışınız
mert acan size bişe demiycem abi siz kendinizi biliyosunuz 2 gitaristin bu kadar uyuşması zor bi durum ama halletmişiniz tebrikler
kulu daha ii yerlerde görmenin zamanı gelmiş sanırım elinizi çabuk tutun arkadaşlar umarım hakettiğiniz yere gelirsiniz acanında dediği gibi müzik kazansın

Saol Emre yazdıkların için. Feedback problemini bilmiyordum ya. Soundcheckte bir problem kasırgası yaşadık ama o sorunu hallettik sanıyordum. Sahneden ses güzel gibi geliyordu. Kimsede uyarmadı bizleri. Gölge lekesini dinlerken bi feedback problemi oldu bende acaba bizdede oldumu diye düşündüm. AAA olduysa kötü ya. 🙁 Neyse. Ama feedback problemine rağmen beyenmene sevindim. Grup benim beklediğimdende çok iyiydi. Hata yaptığımız şarkılar hep repertuarımıda olmayan, sahnedeki gazla "hadi çalalım" dediğimiz şeylerdi ( hatta acanıda hazırlıksız yakaladık 🙂) o yüzden hazırlıksız yakalandık biraz. 🙂 Acanla uyum konusuna gelince. Acanla bizim uyumumuz biraz tuhaf. Geçen sene bi grup bizi deniyecekti beraber. İlk stüde girdik daha ilk stüdyodan çok güzel bir uyum yakaladık ama grubu beyenmedik. Böylece kendi grubumuzu kurmaya karar verdik. Bu işi beraber yapmak için ayarlanmışız 🙂 Birbirimizin eksiklerini çok güzel kapatıyoruz. Umarım bu uyumu bozmadan yıllarca beraber çalışabiliriz seviyorum kendisini 🙂

Suedehead adını bilmiyorum kusura bakma. 😳 yorumun için teşekkür ederiz. Biz sizi izledik siz gittiniz biz çalarken dargınız size 😛 heheh şaka şaka 🙂 Umarım başka konserlerde tekrar beraber oluruz. Bizde Fudge grubunu çok beyendik. Sizi tebrik ediyoruz. Hatta acanla forumunuz dolayısı ile özür diliyoruz... 🙂 Girip oradan okuyabilirsiniz özürümüzü 🙂 Başarılar Fudge grubuna... 🙂

walla biz durmak,izlemek istiyoduk grupca ama o kadar erken saatte bizi dinlemeleri icin surukledigimiz insanlar gunes vururken orda oturmaktan rahatsiz olunca peslerinden gitmek durumunda kaldik,kusura bakmayin walla ayip ettik..tekrar ayni sahnede oluruz umarim ki.. =) bu sefer gitmicez.. =)

ewweetttt;
Arkadaşlar bende uzun bi aradan sonra yazıyorum. Konserde benimde beklediğimden çok eğlendik. Yani bilmiyorum iyiki amatör grubuz çok rahat çaldık. hatta bi yerden sonra ben lakayitce davranmaya başladım haliyle nooldu hatalar geldi. Yine de çakırkeyifliğin verdiği gazla da eğlendik görebildiğim kadarıyla izleyenler de eğlenmiş. Bu konserden sonra da sölüorm:
Gelen gelmeyen herkese teşekkürler.
Kardeş grup Buzz'ın desteği için tekrar teşekkür ediyorum.
Diğer gruplar da iyiydi e haliyle güzel bi akşam çıktı ortaya.

Arkadslar cok saolun..Eglendik konserde hep beraber..Sizlerle aynı sahneyi tekrardan paylasmak isteriz..Umarım baska organizasyonlarda yine birlikte calarız..Basarılar..
Bu arada siz de de bas amfisinde sorun oldu mu??Gerci ben ugultu duymadım ama..

OOO Çağlar beylerde gelmiş. Özlettin kendini sanal alemde valla 🙂 Gelmeyenlere niye teşekkür diyosun Çağlarcım? 🙂 Ben sadece gelenlere teşekkür ederim. Özellikle gelipte öyle yerinde oturmayıp, Şarkılarda ellerinde geldiği kadar bizlere eşlik eden, hoplayan zıplayan, şarkılara tempo tutan, bizleri destekleyip süper bir gün geçirmemizi sağlayan kişilere çok teşekkür ederim 🙂 Önümüzdeki konserlerde görüşmek üzere... 😉

SEVGİLER-SAYGILAR...

öncelikle herkese slm 🙂 övgülerinden dolayı geezer'e tesekkurler ama ben lead gitarist diilim sadece senn izledigin bolumdeki sololar benimdi okadar 😀 yoksa mertte ii gitar çalıyor seviyorum merti 😛

bizi yalnız bırakmayan ve büyük uğraşlar sonucu konsere gelen barış arkadaşımıza(mavisakal20) sonsuz teşekkürler 😀

tabi bizi izlemeyip giden fudge grubuna kırılmadıkmı kırılıdık tabi.gözlerinin içine baktık adeta nereye yahu der gibi 😀
burdan çağlara sesleniyorum içip içip çıkarsan böyle olur dana 😀

Heyyy çok eğlendim ben! Hatalar olsa da önemli olan eğlenmekti di mi (bkz: konserde kötü çaldığını düşünen ve bunu geçiştirmeye çalışan kişi örneği...🙂 ) mavisakal20'ye de teşekkür ederim söyledikleri için.Moralim düzeldi valla.
Aynı sahneyi paylaştığımız grupları da tebrik ediyorum.Güzel bi akşamdı gerçekten.Tekrar birlikte çalmak dileğiyle...

Romi demiş ki:
Arkadslar cok saolun..Eglendik konserde hep beraber..Sizlerle aynı sahneyi tekrardan paylasmak isteriz..Umarım baska organizasyonlarda yine birlikte calarız..Basarılar..
Bu arada siz de de bas amfisinde sorun oldu mu??Gerci ben ugultu duymadım ama..

uğultu sorunu olmadı da volume sorunumuz vardı sadece.Sanırım bass pek duyulmamış ama olsun canımız sağolsun.. 🙂

Barış değil o Emre. 😀 nasıl oluyormuş yanlışları düzeltmek? 😉 heheh. Ya bende bi ritm tipi var galiba yada kötümü çalıyorumdur nedir herkes bana ritm gitarist diyor. Daha doğrusu acan daha iyi gitarist olduğu için öyle düşünüyor insanlar galiba. Neyse napalım? 🙁

Elinize kolunuza sesinize sağlık...Şarkı seçimleriniz gerçekten keyifliydi."Time is running out" zaten günlerdir kulağımda çalan şarkıydı sayenizde canlı dinleme fırsatı da buldum.. 😀 Yalnız ayarlasan olmaz ilk kez bizi dinlemeye,çaldığımız ortamları görmeye gelen aile dostları içeri girerken taa a..ına koyayım diye inliyodu içeri :roll:

Nacizane keşke olmasaydı diye düşündüklerime gelince;bass'ın sesi hiç duyulmadı gerçi biz çalarken de öyleydi anlamadım ki adamın inadı ne,ısrarla sesi açmadı...Sınıfta arkamda oturan arkadaş(!) gaza gelince coşturdu bateriyi,tek çalıyo olsa güzel ama yazık bi ara vokalden kıvılcım çıkacak sandım tempoya yetişmeye çalışırken 😀

Umarım sözlerimi bok atma olarak algılamazsınız,sadece biz hatalarımız söylensin isteriz,düzeltmemiz açısından.Sizin de bunları duymak isteyebilcenizi düşündüm 😉

Başka organizasyonlarda da beraber olmayı dilerim 😉
>>GÖLGE LEKESİ-Vokal(sakalsız olanı 😉 )

Bas duyulmadığı için güzel gelmiştir millete 🙂 Ehehe şaka şaka... 🙂 Ben direk bas amfisinin yanında olduğum için güm güm geliyodu. Meğer hakkaten duyulmamış. Ayrıca bir feedback problemi yaşamışız galiba. Ama kesin değil bazıları çok güzel geliyordu ses diyor bazıları feedback problemi vardı diyor. Varsada az varmış galiba 🙂 Söz bidahaki konserde gitarları kısıcaz zank zank bas dinlicek herkes 🙂

Bass muhabbetine katılıorum bende de ses gelmiodu bi de biz tek gitar tek basız ya ordan cıktı problem..Ama guseldi yine de 😀feedback sorunu yasandı gercekten de..Ama bunlar konserlerde ortaya cıkan sorunlar olur..

Yorumların için teşekkürler aDa_. Bateri ritm kaçırdı sayılmaz pek. Bizim tarzımız gibi birşey oldu o şarkıları 2 katı metronomda çalıyoruz. Bazı şarkılara çok yakışıyor. En azından bize öyle geliyor. Mesela Wicked Game daha hızlı çalınca ayrı bir güzel oluyor sanki 🙂 Biz o metronomu coşturduğumuz şarkılara Kul faktörü diyoruz. 🙂 Böylece daha çok şarkı çalabiliyoruz birde o avantajı var 🙂 Bas konusuna gelince herkes hem fikir galiba bu konuda. Soundcheckte de bir problem olmadı sanki. Sahnedeken de kimse uyarmadı bizleri o yüzden kısık kısık çaldık 🙂 Ta... şarkısındada gerçekten talihsizlik olmuş. Normalde o son şarkımızdı bizim ama öne atmaya karar verdik. Daha doğrusu diğer şarkılarıda çalmaya karar verdik. Yani sırasını değiştirmiş olduk. Hatta çalacağımız bile kesin değildi. Acanla moralimiz biraz bozuk içimizden geldi 🙂 Bi sorun yaratmamıştır umarım şarkı 🙂 yarattıysa affola 🙂 Eleştirileri asla b.k atma olarak algılamıyoruz hatta bunlar gibi yapıcı eleştiriler gelince mutlu bile oluyoruz. Umarım tekrar aynı sahnelerde coşarız çoştururuz. Başarılar Gölge Lekesine... 🙂

yaw önümdeki arkadaşım(!) saolasın sölediklerin için.(ailene hörmetler) aslında biz düşünmemiştik öle bişei ondan biraz rahat davrandık ama pişman mıyız? yine olsa yine yaparız çünkü adamlar dolmuştu rahatladı(yeniden ailene saygılar). ciddi ciddi bi sound mu oturtmaya başladık bana mı öyle gelio? bilmiorm ama bazı şarkıları toplamda (provalar dahil) ikinci üçüncü çalışımızdı.
Burdan grup arkadaşlarıma sesleniorm içelimmm her konserden önce çok rahat olunuo

İçelim güzelleşelim Çağlarım... :beer :icelim :cigara :kustum Vallaha tuhafta olsa bi sound yakalamak üzereyiz galiba 🙂 Gerçekten az çalıştık bazı şarkılara ama yinede güzel çaldık.

KUL ile kalın arkadaşlar... :metal

ufak tefek seyler dısında cok eglenceliydi konser.oncelikle performanslarından dolayı canım grup arkadaslarıma
ve bizi yalnız bırakmayan,eglendikce bizi de eglendiren herkese cok tesekkurler.
burdan ve orda bulunanlardan anladıım kadarıyla öyle cok büyük bi problem yok,elestiriler icin de ayrıca tesekkürler(olumlu veya olumsuz).
bidahaki sefere daha cok eglence,söz :twisted:

Geri