Kul (Alternatif, Punk Rock, Hard Rock) - Ankara

Bu İnci böyledir Ömer, kalp kırmakta üstüne yok vallaha kızın 🙂

Yeni sayfaya Geçmişiz hatırlatmakta yarar var diye düşündüm...

Herkesi bekliyoruz....

Arkadaşlar öğrendiğime göre afiştekinin tam tersi sırada çıkacağız. Yani alttan üste görte bir sıra çizeceğiz. Yani önce Fudge grubu sahne alıcak, sonra biz -ki buda 6-6:30 civarında olacak. Biz sahneyi Gölge Lekesine bırakacağız. Onlardan sonra 96 grubu sahne alacak.

Afişteki Kul yazsısı çok hoş olmuş vallaha mor falan açmış Kul u 😛

Herkesi bekliyoruz efendim... 🙂

SEVGİLER-SAYGILAR....

Teşekkürler. Umarım bütün gruplar için güzel geçer konser. Ben baya ateşli bi dinleyici bekliyorum. Umarım öyle olur. 2 Nsanda görüşmek üzere... 😀

arkadaşlar bi özür mesajı yazıcaktım ama gördümki konser bu hafta diilmiş🙂 dün konserimiz wardı sonanda çıkan bi konser🙂 sizinle aynı sahneyi paylaşmak gerçekten zevkliymiş bea neyse artık bi daaki konseri beraber halledelim olurmu hepinize sonsuzzz başarılar !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Yok yok geç kalmadınız hala gelebilirsiniz konsere bu pazar çıkıyoruz Gölgede işallah. Siz keşke konseri haber verseydinizde gelebilseydik. Çok şey kaçırdık galiba 🙁 Evet ayarlayalım bu aralar bir konserde sahnelerin ayrılmaz 2 grubu şeklinde yolumuza devam edelim 😛 Şaka maka bi ara görüşelim bunları 😉

Sizlerede başarılar arkadaşlar umarım daha nice konserlere... 😉

Mert_The_gitar demiş ki:
acan demiş ki:
aman tanrım imla hatası yapmışsın mert 8O

Yok ben o görteyi bilerek yazım 😛 Herkesin içinde yüzüme vurma yanlışlarımı Acan ayıp oluyo... 😀

abi burda bile imla hatan var hayret bişe yazım degil yazDım olcak o 😀

Buzz grubunu izlemeyi isterdik de haber veren olsaydı tabi 🙁

geezer Tarih: Pts 27.03.2006 8:43 Mesaj konusu:

--------------------------------------------------------------------------------

Alternatif konseptli konserde bir araya geleceğiz.Umarım herkes için güzel geçer.İyi şanslar

Evet güzel geçmesini umuyoruz tabi herşey ateşli seyirciye bağlı 😀

The Sap Türkiye'de içinde acı barındıran herkesin 1 numarası olucak. Çok yakında 😛 Heheh. Arkadaşlar playlistin yarısı kadarını değiştiriyoruz. Hata zaman yeterse hepsini çalarız. Artık geniş bir playlistimiz var sayılır. Gelin izleyin bizleri yorumlarınızı alalım sonra. İstediğiniz kadar saydırın bize 😛

ah ah şu the sap projesini bi hayata geçirelim bakın neler oluyo acancım sen grubun kriterlerine uyuyosan hemen alalım bide davul ve vokal bulduk mu tamamdır hadi mert hayata geçirelim şu projeyi :twisted:

Acan pek uymaz ya o adam şanslı sadece arada bi mutsuz oluyo onlarda geçiyo... Bize her daim kaybeden biri lazım 😛. Bu arada buradan size bir kıyak geçelim... 😉

yarın yani 30mart perşembe günü baraka rock barda Buzz çıkıyor. Herkes gitsin grup izlesin... 😉

🙂

Geri