Vay be, ben o resmi post modern tablo falan sanıyordum. Böyle kollarını yana açmış şaşkın surat := )lisede ingilizce dersi için hazırlanan bir dialogta özel ismin aynen okunacağını bilen ama düşük kalite bir espri yapmak isteyen dostumun adımı dialoga braveblood olarak yazmasından kalan bir durum 🙂 Mertkan 😎
profil resmim south park çizgi dizisinden en sevdiğim karakter olan butters ın hayali kötü süper kahraman tiplemesi olan professor chaos
![]()
![]()
imzayada tc noyu yazdımı tamamdır 😀😀Kullanıcı adım ismimin ve doğum tarihimin birleşmesi, yani aslında tee mynet okey zamanlarından kalma bir alışkanlık 😀 Profil fotoğrafım da ilk sahneye çıktığım günden bir kare.
İlk sahne resmi gibi değil valla ;=)Kullanıcı adım ismimin ve doğum tarihimin birleşmesi, yani aslında tee mynet okey zamanlarından kalma bir alışkanlık 😀 Profil fotoğrafım da ilk sahneye çıktığım günden bir kare.
Türkler saftirik elmer demiş ama aslında orjinalinden direkt çevirisi yumurta kafa. Looney tunes'daki adı da Elmer J. Fudd. J'nin bi açılımı da yok bu arada. Looney ve Tiny Tunes'da uydurma göbek ismi olarak J. olarak bilinir ama hiç bi açılımı yoktur Jackson/John/Johann gibi. Bu da böyle gereksiz bi bilgi olsun 😛Benimkinin çok açıklanacak bi tarafı yok aslında. hani meşhur bugs bunny ve duffy duck çizgi filmlerinde gördüğümüz adamın ta kendisi. Belki birçoğunuz adını da bilmiyordur. ismi de saftirik elmer 🙂
Çok çılgın zamanlardı 😉))))İlk sahne resmi gibi değil valla ;=)
En çok merak ettiklerimden biri senin kullanıcı adındı abi, öğrenmiş olduk. 🙂insan+sanat+atom+anatomi+mistisizm kelimelerinin bileşimi insanatomystic
En çok merak ettiklerimden biri senin kullanıcı adındı abi, öğrenmiş olduk. 🙂
Haha eyvallah. 🙂 Zaten hepsi ortada ne olduğu çok da merak edilecek bir şey değil yani. 🙂Senin bir sürü nickin var ama ben hiçbirini merak etmiyorum. 😀