- Konu Sahibi Konu Sahibi
depo ben dikkat edersen bu sefer keserim li bişe yazmadım bunu yiğite de söledim bu gibi muhabete grup arkadaşlarım la girmem ssadece sert konuştum bunu anlayamadıysan buaraya cvp yazıp da milleti gazlama kardeş iiii bak iii oku ikincisi ise o gun bende ordaydım adam lar söledi indi bende gittim eyvallah dedim ordan ayrıldım hee vocal e gelince bu gruba yazık olmuş die yanıma kaç kişi geldi bunu da sen anlayamdıysan depo sende müzisyenim die geçinme kardeşim sen bana böle dersen bende sana işte böle devam ederim doruya doruuu yaniiii yanlış yok şimdi hee 2. gitarist deli bişe manyak çalıo çocuk o gun bide o gitarist olmasaydı nasıl olurdu tahmin edin gökhan kardeşime de sölim çok deli çaldı eksiksiz ben ona güveniodum herzaman kolluyodum eleştirilere karşı işte kendini bir kere daha gösterdi ve çıktı adam gibi çaldı ama yine diğer elemanlar gibi üzgün indi o ayrııı o da düzelir kumar da düzelir bende bunu istiorum düşman değilm çünkü o grupta hala emeğim var hala dostum var devam etsinler başarılı olsun lar vocal de düzelir bunlar sorun değiL çalışıp yaparlar...ben çalışmııodum kalktığım gibi geliom dum ama olumlu eleştiriler alıodum buda ayrıı allah ona vocal a de gün göstersin başarlı olsun eyvallah KUMAR başarılar ....