Iverson demiş ki:Sizin bir karikatür dergisinden beklentiniz nedir anlayamadım,acıkcası garipsedim.Lombak zaten sacma sapan bir dergi ona lafım yoq ama L-Manyak için aynı şeyleri soyleyemecegim .. Son derece guzeldi son sayıları mok atmanın hic alemi yoq.
Sana Penguen ve Kemik okumanı tavsiye ederim.O zaman belki L-Manyağın eski ekibinin oralarda olduğunu ve ne kadar kötü olduğunu anlarsınIverson demiş ki:Sizin bir karikatür dergisinden beklentiniz nedir anlayamadım,acıkcası garipsedim.Lombak zaten sacma sapan bir dergi ona lafım yoq ama L-Manyak için aynı şeyleri soyleyemecegim .. Son derece guzeldi son sayıları mok atmanın hic alemi yoq.
dream_cather demiş ki:Bu ay l-manyakta gene robınson yok :evil:
dream_cather demiş ki:bende bütün serisi var adamın hayranıyım ama ortalıkta yok nedense eskişehirde piknik var oda orada olacak eskişehiden birisi sorsun bakalım neden yazmıyomuş
s_hifty demiş ki:izmir deki en büyük karikatür arşivi benim odamda sanırım 🙂 her dergiyi hiç kaçırmadan alan biriyim gerçekten abartmadan söylüyorum 2 kitaplık kadar
Beni geçmişsin bravo 🙁s_hifty demiş ki:izmir deki en büyük karikatür arşivi benim odamda sanırım 🙂 her dergiyi hiç kaçırmadan alan biriyim gerçekten abartmadan söylüyorum 2 kitaplık kadar