:?
Appassionata demiş ki:Oldum olası sevmemişimdir. Boş bir kültür olayı. Paso küfür, karı muhabbeti, kıllı iğrenç adam karikatürleri.
...
Daha da tiksinci sanki bir fıkraymış gibi bu karikatürlerin bana anlatılması! Zaten enfret ediyorum bir de görmediğim bir resim üzerinden birşeyler anlatıyorlar.
monaLisa_ demiş ki:yaw alpay erdem bu ay lombakta film tanıtımında coşmuş valla..
böle bi gaza geliyo hiddetleniyo
sonra yavaşlıyo duruluyo cici insan oluyo
sonra saçmalıyo
sonra bidaa hiddetleniyo..
ne süper şey o öle ya...
Topluma ve insanlara saygısı olmayan bir grup zavallı çizer-yazarın hazırladıkları ve hiç bir zaman ilgi görmemeye mahkum olan dergicikler...twilight896 demiş ki:l-manyak çok uzun süredir takip ettiim bi dergi. o yüzden ona laf sölmeye kıyamıorum.ama lombak çok kötü bence yaa...penguen de iyidir.l-manyak ta memcoş u özellikle takip ediorum .sora bahadır boysal falan güzel yazıor-çizior adamlar.bnce karikatür dergileri boş fln diil.hoş zaman geçrimek için bi alternatif..
SANAL_FIRLAMA demiş ki:Topluma ve insanlara saygısı olmayan bir grup zavallı çizer-yazarın hazırladıkları ve hiç bir zaman ilgi görmemeye mahkum olan dergicikler...
chop-SUEY demiş ki:SANAL_FIRLAMA demiş ki:Topluma ve insanlara saygısı olmayan bir grup zavallı çizer-yazarın hazırladıkları ve hiç bir zaman ilgi görmemeye mahkum olan dergicikler...
😆 fırlama iş başında