'Bir Bilen'e kulak vermek kötü bir şey değildir. Bilmiyorum, ben de mühendis adayı olduğumdan mıdır, temelsiz argümansız bilgilere, efsanelere çok uyuz olurum. İçeriğe üsluptan daha çok önem veriyorum. Çok fazla anlamasam da sert bir üslupla yazılmış "bu böyledir, çünkü şu şu şu yüzden" minvalindeki yazılar, mesajlar "dostum sıcak ve dolgun ve organik ton için" ya da "hacı ben çaldım, yaramaz o alet yeaaa" içerikli yazılardan daha ilgi çekici ve doyurucu geliyor bana.
Güzel bir nokta. Ortalıkta başıboş dolaşan yanlış bilgiye doğrusunu bildiği için müdahale etmek ve sidik yarışına girmek bambaşka şeyler. izzzyy'nin henüz sidik yarışına girdiğine şahit olmadım.
Yoksa güzel dialog içinde olduğumuz insanlar var, öyle millletin etini kemiğinden ayırdığımız yok sakin 😀 zaten gönüller bir oldumu, o yanlış anlaşılmalar erir samimiyet sayesinde.
Güzel bir nokta. Ortalıkta başıboş dolaşan yanlış bilgiye doğrusunu bildiği için müdahale etmek ve sidik yarışına girmek bambaşka şeyler. izzzyy'nin henüz sidik yarışına girdiğine şahit olmadım.