Türk Yapımı Lambalı Overdrive Pedal

Vox Tone Garage serisi pedallar seçin beğenin aralarından hepsi lambalı, TC Tube Pilot, vb.. böyle gider liste..
Eğer buradan parça sökmeyi düşünüyorsanız zaten siz proje yapmayın.


Yaklaşık 10 ürün gamında onbinlerce ürün üretmekteyiz. Bunların bazılarını tamamen ben tasarladım, bazılarında ise danışmanlık yaptım.
Ben müzik sektöründe değilim ama bir elektronik cihazın tasarımdan üretimine kadar benim uzmanlığım.
Teşekkürler. Senin işkembeden sallamadığından emindim zaten. Memlekette 2.000TL altında 12ax7 bulunamıyorken bunlardan ciddi ciddi sipariş verip parçalamayı düşünebilirim.. Tube Pilot daha çok işe yarayabilecekmiş gibi görünüyor.

Diğer taraftan, elektronik cihazı tasarımı ve üretiminde uzman olduğunu iddia eden birisinin, Çin'de seri üretimle 50.000 adet üretilen bir ürünle, Türkiye'de el işçiliğiyle 5 adet üretilenin aynı fiyata satılabileceğini düşünmesini garipsedim. Hadsiz ve kompleksli birisi gelse "sen zaten tasarım ve danışmanlık yapma" gibi bir şey derdi herhalde.

Neyse. Kusura bakmayın.. Uzatmayım..
 
Son düzenleme:

Geri
Üst