Türk Yapımı Lambalı Overdrive Pedal

Vox Tone Garage serisi pedallar seçin beğenin aralarından hepsi lambalı, TC Tube Pilot, vb.. böyle gider liste..
Eğer buradan parça sökmeyi düşünüyorsanız zaten siz proje yapmayın.

Yaklaşık 10 ürün gamında onbinlerce ürün üretmekteyiz. Bunların bazılarını tamamen ben tasarladım, bazılarında ise danışmanlık yaptım.
Ben müzik sektöründe değilim ama bir elektronik cihazın tasarımdan üretimine kadar benim uzmanlığım.
Teşekkürler. Senin işkembeden sallamadığından emindim zaten. Memlekette 2.000TL altında 12ax7 bulunamıyorken bunlardan ciddi ciddi sipariş verip parçalamayı düşünebilirim.. Tube Pilot daha çok işe yarayabilecekmiş gibi görünüyor.

Diğer taraftan, elektronik cihazı tasarımı ve üretiminde uzman olduğunu iddia eden birisinin, Çin'de seri üretimle 50.000 adet üretilen bir ürünle, Türkiye'de el işçiliğiyle 5 adet üretilenin aynı fiyata satılabileceğini düşünmesini garipsedim. Hadsiz ve kompleksli birisi gelse "sen zaten tasarım ve danışmanlık yapma" gibi bir şey derdi herhalde.

Neyse. Kusura bakmayın.. Uzatmayım..

Son düzenleme:
Ben geçtiğimiz günlerde 6000 Tl'ye texas ranger satın aldım hazır böyle bir konu bulmuşken fikirleri alayım , ben anlamam acıkcası devre mevre işlerinden yani şurada ne para ediyor bilen biri söylesin , pedaldan memnun ile memnun değil arasındayım aynı zamanda , bu pedalları bu kadar pahalı yapan bu devre yapısıysa valla ben diyeyim fenaaaaa , konudan bağımsız olamayacagım bu fiyatlar "butik" diye tabir ettiğimiz olgudan cok ticari amaç taşıyor , konuyu bilen devre yorumu yapacak arkadaslar benim cahilliğimi giderirse sevinirim , bu paylaşılan pedalında devresini görmek isteyen arkadaslar vardı bende onlardan biriyim.

WhatsApp Image 2025-04-07 at 18.24.28.webp

Ben geçtiğimiz günlerde 6000 Tl'ye texas ranger satın aldım hazır böyle bir konu bulmuşken fikirleri alayım , ben anlamam acıkcası devre mevre işlerinden yani şurada ne para ediyor bilen biri söylesin , pedaldan memnun ile memnun değil arasındayım aynı zamanda , bu pedalları bu kadar pahalı yapan bu devre yapısıysa valla ben diyeyim fenaaaaa , konudan bağımsız olamayacagım bu fiyatlar "butik" diye tabir ettiğimiz olgudan cok ticari amaç taşıyor , konuyu bilen devre yorumu yapacak arkadaslar benim cahilliğimi giderirse sevinirim , bu paylaşılan pedalında devresini görmek isteyen arkadaslar vardı bende onlardan biriyim.

177713 eklentisini görüntüle
Arkadaşın başlığını sabote etmeyelim artık. Bence başka başlık açın da pedalınız hakkında fikrimizi söyleyelim..

Çabanızı takdir ediyor ürünün başarılı olmasını diliyorum. 20 ve 10 yıl önceki dönemlerde işin ustalarına sadece meraktan pedal yaptırmışlığım ve yüzlüze tanışmışlığım var, pedallarda kullanılan aynı işleve sahip bir parçanın 3 4 farklı fiyat ve kalitede bulunabildiğini o zamanlar öğrenmiştim, ekmek köfte ilişkisi bu konuda da aynı. Bir gitariste az çok herkesin tahmin edebileceği o keyfi yaşatacak bir pedal için fiyat her zaman ikinci konudur.

Diğer konu dijital dünyada analog keyif arayışında olan keyif insanlarına ulaşabilmek için baya yüklü bütçeli reklam yapmanız lazım, pro gitaristlerle stüdyo çekimleri ve youtube gibi premium alanlarda bunların bütçeli yayınlanması ve tabi yurtdışı fuarlarında stand kiralama vs. Büyük iş yani, yok biz ürüne güveniyoruz viral oluruz diye umuyor olabilirsiniz tabi, kolay gelsin.

177713 eklentisini görüntüle
Ooo, Devrem, Nabersin?
😜

Ben pedaldan anlamam ama ticari açıdan bakarsak, bu fiyatın altında daha kaliteli işler varsa müşteri o tarafa yönelir.
Bu fiyat bandından satışa çıkarıyorsanız da aynı segment olan ürünlerle rekabet olması lazım ki müşteriniz olsun. Üretiminizde başarılar diliyorum.

Geri