Laylaylom hakkında yaşadığım bi olayı paylaşmak istiorum sizle. 2 sene önce 2004 ağustos aylarında oldu bu olay:
Gitar alıcaktım, Tünelin hemen çıkışındaki Laylaylomda, vitrin de Epiphone Les Paul Goth gördüm, zaten bu gitarı almayı planliıodum hemen girdim içeri çaldım denedim, Ne kadar dedim 650 euro ama nakit verirsen 600 euro yaparız dedi. Neyse eve geldim. Arkadaşım garaj da bi ilan görmüş epihone les paul goth ilanı, hemen bana haber verdi. satan kişi 350 dolara satiodu gitarı. Avusturya'ya okumaya gidecekmiş acil satması gerekiodu. Ben de ok aliorum ama görebilir miyim gitarı dedim. Kendisii şöle cevap verdi: "Tünel karşısındaki Laylaylom'da duruo vitrinde orda görebilirsin" Ben şaşırdım tabi, e dedim daha dün ordaydım bana o gitarı 0 die 600 euro fiyat verdiler dedim. O da şaşırdı. Nasıl olur dedi ben onlara bakım yapsınlar ve satabilirlerse de o 350-400 dolar civarı satsınlar die bıraktım. Ertesi gün çocuk direk gitti aldı gitarını ve bana getirdi, ben de parasını veridm. hatta 320 dolara aldım.