UuYuRR 27 Ekim 2005 #524 ozgenc sanırım yarın ankaraya ınıyorsunuz ındıgınızde bana mesaj yazınız gelıp evınızde karsılıyayım yarın evdeyım sızı beklıyecegım
ozgenc sanırım yarın ankaraya ınıyorsunuz ındıgınızde bana mesaj yazınız gelıp evınızde karsılıyayım yarın evdeyım sızı beklıyecegım
lepistes_ozmo 29 Ekim 2005 #526 ankaradayız abı yenı sarkılar dusunduk supruz olsun bı konser yapıcaz sanırım...
C CeKeS_DAWUL 30 Ekim 2005 #529 tre demiş ki: Bu cumartesi coştuğum andır olm ... Hepsini görmek için tıklayın... nerde costun lan.. garajda takildin öyle... zuhahaa
tre demiş ki: Bu cumartesi coştuğum andır olm ... Hepsini görmek için tıklayın... nerde costun lan.. garajda takildin öyle... zuhahaa
lepistes 30 Ekim 2005 #530 Yakında web sitemiz açılıyor. Geçen seneki demomuzdan dinlemeyenler için.... Lepistes Cover Demo-2 (2004 Ekim) (Hücum Kayıt) www.geocities.com/lepistesdemo2/aptalkutusu.mp3 www.geocities.com/lepistesdemo2/themiddle.mp3 www.geocities.com/lepistesdemo2/eglencesektoru.mp3 www.geocities.com/lepistesdemo2/allthesmallthinks.mp3 www.geocities.com/lepistesdemo/jet.wma www.geocities.com/lepistesdemo/punkrocker.wma www.geocities.com/lepistesdemo/basketcase.wma www.geocities.com/lepistesdemo/sansur.wma iyi dinlemeler,,, indermek için şarkının üstüne gelip sağ tuşa tıklayıp hedefi farklı kaydet demeniz yeterli..
Yakında web sitemiz açılıyor. Geçen seneki demomuzdan dinlemeyenler için.... Lepistes Cover Demo-2 (2004 Ekim) (Hücum Kayıt) www.geocities.com/lepistesdemo2/aptalkutusu.mp3 www.geocities.com/lepistesdemo2/themiddle.mp3 www.geocities.com/lepistesdemo2/eglencesektoru.mp3 www.geocities.com/lepistesdemo2/allthesmallthinks.mp3 www.geocities.com/lepistesdemo/jet.wma www.geocities.com/lepistesdemo/punkrocker.wma www.geocities.com/lepistesdemo/basketcase.wma www.geocities.com/lepistesdemo/sansur.wma iyi dinlemeler,,, indermek için şarkının üstüne gelip sağ tuşa tıklayıp hedefi farklı kaydet demeniz yeterli..
lepistes 1 Kasım 2005 #531 3 aylık aradan sonra sütüdyo çok ii geldi değilmi? www.cooksal.gen.ms (girin bi bakın,ama korkmayın)
lepistes 3 Kasım 2005 #532 www.lepistes.net adresi lepistes tarafından tescil edilmiştir.Çok yakında süper bi tasarımla karşınızda.
www.lepistes.net adresi lepistes tarafından tescil edilmiştir.Çok yakında süper bi tasarımla karşınızda.
lepistes_ozmo 6 Kasım 2005 #538 olmadı ama studyoda lepistes dısında izliyenlerde vardı ben su ana kadar yaptıgımız en iyi studyo olduğunu idda ediyorum acaip gaz çaldık ve aşırı ilerletmişiz tunçta hayvanlaşmış iyce koksal ben hepımız ıyıydık ama benım sesım kotu gıbıydı ole işte
olmadı ama studyoda lepistes dısında izliyenlerde vardı ben su ana kadar yaptıgımız en iyi studyo olduğunu idda ediyorum acaip gaz çaldık ve aşırı ilerletmişiz tunçta hayvanlaşmış iyce koksal ben hepımız ıyıydık ama benım sesım kotu gıbıydı ole işte