arkadaşlar ne kadar oy aldığımızı ve nereye gittiğimizi bilmiyoruz ama gelen yorumlar ve destekler çok iyi bundan dolayı herkese şimdiden teşekkur ediyoruz...
noldu valla bişe anlamadım geyik mi dönüyor yoksa ciddi mi? 8Omaresalx demiş ki:lepistes fish punk yapar !!!
Lepistes Turkrock.com'da kısa film cektigimi görüp beni msn listesine ekler ( özgenç'miş adı ?!?! ) sonra unutur konuşmaz uzunca bir süre ve bir gece
- sen kimsin la diye gelir sonra küfürleşmeye kadar götürür işi...
işin komik tarafı msn de kız kılığına girip benim kim olduğumu ne yaptığımı felan öğrenmeye ağzımdan laf almaya çalışır 😆
aferim size kocaman bir alkış!
abicim tunç izmirde koksal ve ben kıbrıstayız seni andaçı çok özledik inşallah gelince görüşürüz konuşucak çok şey var sizsiz lepistes boşlukta kaldı valla 🙁architect demiş ki:syn lepistes
kıbrıstan geoldınizmi
neredesiniz ......ben ankaraya geldim....
görüşelim..
ankarada verin olum ne kıbrısılepistes_ozmo demiş ki:tunç yılbaşında kıbrısta şu an tam belli diğil ama bi konser olucak coşturucaz...
ankarada da vericez zamanı gelince ama şu an gelmemiz zor koksalında dediği gibi önumuz açık yaşımız küçük daha çok konser olur ankarada kayseride ist te de fıst ta da 😉canacanka-t demiş ki:ankarada verin olum ne kıbrısılepistes_ozmo demiş ki:tunç yılbaşında kıbrısta şu an tam belli diğil ama bi konser olucak coşturucaz...