Les Paul Kasa Gitarlar

Merhabalar bugün Les Paul kasa aşıklarını sinerlendirecek bir şey söyleyeceğim.Neden Les Paul kasalar?Bir tek bende mi bu var bilmiyorum ama Les Paul kasa gitarlara hiç ısınamadım.Çünkü bence Les Paul kasa gitarın havasını kaçırıyor yani demek istediğim hem gitarın şıklığını kaçırıyor hemde bence gitarı tutmayı zorlaştırıyor.Sizler ne düşünüyorsunuz?

Sevdiğin bir grup sadece Les Paul kasa gitar çalsaydı aynı şeyleri düşünmezdiniz. Realist olmak gerekiyor. Tüm gitar kasalarına saygı duymak zorundayız. Hepsinin bir emeği, hepsinin bir havası, hepsinin bir seveni var. Les Paul kasa gayet yakışıklı gitarlar. Şuna kötü diyeni Allah ne yapar söylemek istemiyorum. 🙂

does-anybody-have-any-idea-if-the-jackson-pro-series-marty-v0-d3zwfekyekad1.jpg.webp

Sevdiğin bir grup sadece Les Paul kasa gitar çalsaydı aynı şeyleri düşünmezdiniz. Realist olmak gerekiyor. Tüm gitar kasalarına saygı duymak zorundayız. Hepsinin bir emeği, hepsinin bir havası, hepsinin bir seveni var. Les Paul kasa gayet yakışıklı gitarlar. Şuna kötü diyeni Allah ne yapar söylemek istemiyorum. 🙂

179575 eklentisini görüntüle
Zaten saygı duyuyorum ve benim herhangi bi nefretim yok.Zaten benim telefonumun arka planında bile James Hettfield'ın elinde Les Paul kasa var.Sadece söylediğim bana göre zaten klasik gitarlarda çok güzel gözükmüyor.Kalın kasalı gitarlar direkt çok hoşuma gitmiyor benim onu söylemeye çalıştım.

Zaten saygı duyuyorum ve benim herhangi bi nefretim yok.Zaten benim telefonumun arka planında bile James Hettfield'ın elinde Les Paul kasa var.Sadece söylediğim bana göre zaten klasik gitarlarda çok güzel gözükmüyor.Kalın kasalı gitarlar direkt çok hoşuma gitmiyor benim onu söylemeye çalıştım.
Niye söyledin diye yargılayamayız sizi zaten ama herkesin kendince beğendiği bir gitar var, sizin fikriniz bu, saygı duyuyorum ama 100 kişiye sorsanız Les Paul kasa gereksiz mi ya da kötü mü diye %80' i iyi der.

Geri