Öncelikle herkese selam. Les Paul kasa gitar alasım var , kafamda birkaç model var, öncelikle şunu söyleyerek başlayayım, ikinci el olmaz.
Aklımda şu anlık üç model var, ilk ve en olası model: Gibson Les Paul Studio.
İkinci model (bütçeyi biraz daha zorlayarak) Gibson Les Paul Classic
Üçüncü model (yine bütçeyi zorlayarak) Gibson Les Paul Modern.
Bu modeller arasında Modern ve Classic arasındaki farkları bilmiyorum. Yaşadığım şehirde de herhangi bir Gibson gitarı deneme şansım yok.
Bu alacağım LP gitarın , Japon ya da Amerikan olmasını istiyorum. Araştırdığım kadarıyla ESP E-II (eclipse) gitarları çok övülüyor. Ama satıcısında stokta gözükmüyor, eğer olsaydı Gibson'a yönelmeden ESP bakabilirdim.
Aklımdaki sorular, Gibson'un son zamanlarda ortalıkta dolaşan kalite sorunları iki aynı model gitarın çok farklı olması vs.
Gibson alınır mı?Alınmaz mı sizden bilgi istiyorum.
Schecter , Epiphone , LTD gibi markaların da Les Paul kasa gitarları var, fakat şu saatten sonra alacağım gitarın Kore, Endonezya vs olmasını istemiyorum. Japon ya da Amerikan istiyorum.
Önerilerinize açığım, bilgiler ve öneriler için şimdiden herkese teşekkürler.
Aklımda şu anlık üç model var, ilk ve en olası model: Gibson Les Paul Studio.
İkinci model (bütçeyi biraz daha zorlayarak) Gibson Les Paul Classic
Üçüncü model (yine bütçeyi zorlayarak) Gibson Les Paul Modern.
Bu modeller arasında Modern ve Classic arasındaki farkları bilmiyorum. Yaşadığım şehirde de herhangi bir Gibson gitarı deneme şansım yok.
Bu alacağım LP gitarın , Japon ya da Amerikan olmasını istiyorum. Araştırdığım kadarıyla ESP E-II (eclipse) gitarları çok övülüyor. Ama satıcısında stokta gözükmüyor, eğer olsaydı Gibson'a yönelmeden ESP bakabilirdim.
Aklımdaki sorular, Gibson'un son zamanlarda ortalıkta dolaşan kalite sorunları iki aynı model gitarın çok farklı olması vs.
Gibson alınır mı?Alınmaz mı sizden bilgi istiyorum.
Schecter , Epiphone , LTD gibi markaların da Les Paul kasa gitarları var, fakat şu saatten sonra alacağım gitarın Kore, Endonezya vs olmasını istemiyorum. Japon ya da Amerikan istiyorum.
Önerilerinize açığım, bilgiler ve öneriler için şimdiden herkese teşekkürler.